SLII
Ervaring brengt je verder

Situationeel Leidinggeven: beter worden in leidinggeven en ontwikkelen van anderen

Kantoor Qconcepts te Amsterdam

5 november 2024 om 18:00 uur

SLII

Veel professionals geven al vroeg in hun loopbaan leiding aan mensen. Vragen die dan al snel opkomen: hoe motiveer ik mijn medewerkers of collega's, hoe zorg ik ervoor dat zij zich blijven ontwikkelen en werkt het om iedereen hetzelfde te behandelen? Je haalt het beste in anderen naar boven jij je leiderschapsstijl aanpast aan de ander. Zo zorg je voor betrokken en verantwoordelijke mensen die al hun kennis, ervaring en motivatie zullen inzetten om hun doelen te bereiken.

Wat gaan we doen?
Tijdens deze workshop bieden wij jou een praktijkgericht model voor leiderschap. Met behulp van het model Situationeel Leidinggeven (SLII) van Ken Blanchard leer je om het competentieniveau van een medewerker te analyseren en leer je om daar jouw stijl van leidinggeven op aan te passen. Zo bied je iedereen de ondersteuning, sturing of aanmoediging die hij/zij nodig heeft.

Voor wie?
De workshop is bedoeld voor alle professionals in accountancy, finance, data & analytics en IT project management (vast en interim).

Wanneer en waar?
De datum is dinsddag 5 november 2024 van 18.00 tot 20.00 uur. De locatie is kantoor Qconcepts te Amsterdam. De broodjes staan klaar.

Deelname is gratis
Wij zijn betrokken bij het vak en de mensen die daarbinnen werkzaam zijn. Daarom bieden wij deze sessie kosteloos aan, jouw deelname is dus gratis.

Wie geeft de workshop?
De workshop wordt gegeven door Clemens van der Werf. Hij is gecertificeerd trainer voor Insights Discovery, Situationeel Leiderschap (SLII), TMA Talentenanalyse en Intervisie.

Meer weten of liever een persoonlijk gesprek?
Wil je meer weten over deze sessie, neem dan contact op met Clemens van der Werf, HR- & Talent Manager. Zijn nummer is 06-13841010.

Meld je aan
Kom vooral langs en kom kennis tappen. Deze sessie kan ook prima gebruikt worden om je PE-portfolio te vullen. Meld je aan door je hieronder in te schrijven of te mailen naar clemens.van.der.werf@qconcepts.nl.

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum dolor sit amet, lorem ipsum dolor sit amet, lorem ipsum dolor sit amet