Anne Asaf laptop 3
Ervaring brengt je verder

Situationeel Leidinggeven: het model doorgronden en beter toepassen

Kantoor Qconcepts te Rotterdam

26 november 2024 om 13:00 uur

Anne Asaf laptop 3

Tijdens deze workshop gaan we dieper in op Situationeel Leiderschap (SLII). Je krijgt goed door hoe het model in elkaar zit en hoe je het kan toepassen. Je leert om alle stijlen van leidinggeven in te zetten en het ontwikkelingsniveau van de ander in te schatten. De workshop wordt een combinatie van theorie (stilstaan bij het model en kijken naar video’s) en praktijk (in gesprek gaan over praktijksituaties).

Voor wie?
De workshop is bedoeld voor alle professionals in accountancy, finance & BI, data & analytics en business consultancy (vast en interim). Kennis van het model SLII is handig maar geen must.

Wanneer en waar?
De datum is dinsdag 26 november 2024 van 13.00 tot 16.00 uur. De locatie is kantoor Qconcepts te Rotterdam.

Deelname is gratis
Wij zijn betrokken bij het vak en de mensen die daarbinnen werkzaam zijn. Daarom bieden wij deze sessie kosteloos aan, jouw deelname is dus gratis.

Wie geeft de workshop?
De workshop wordt gegeven door Clemens van der Werf. Hij is gecertificeerd trainer voor Insights Discovery, Situationeel Leiderschap (SLII), TMA Talentenanalyse en Intervisie.

Meer weten of liever een persoonlijk gesprek?
Wil je meer weten over deze sessie, neem dan contact op met Clemens van der Werf, HR- en Talent Manager. Zijn nummer is 06-13841010.

Meld je aan
Kom vooral langs en kom kennis tappen. Deze sessie kan ook prima gebruikt worden om je PE-portfolio te vullen. Meld je aan door je hieronder in te schrijven of te mailen naar clemens.van.der.werf@qconcepts.nl.

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum dolor sit amet, lorem ipsum dolor sit amet, lorem ipsum dolor sit amet