Q-concepts_Jeroen_5881
Ervaring brengt je verder

Projectmanagement in audit

Kantoor Qconcepts te Den Bosch

5 november 2024 om 15:00 uur

Q-concepts_Jeroen_5881

Audit professionals krijgen in hun loopbaan al snel veel verantwoordelijkheid. Naarmate de ervaring toeneemt, groeit het aantal extra taken en de verwachtingen. Het dossier moet inhoudelijk op orde zijn, de oplevering op tijd en binnen het budget worden geregeld, alle teamleden en stakeholders moeten zijn aangesloten en alle taken moeten duidelijk zijn belegd. Het gaat meestal niet om 1 dossier, maar meerdere tegelijk. En natuurlijk loopt niet iedere audit 100% conform de planning. Kortom, er komt nogal wat kijken bij goed projectmanagement. Maar hoe houd je alle ballen in de lucht? En hoe pak je het aan als het een keer anders loopt? Met deze workshop willen wij hieraan een bijdrage leveren.

Wat gaan we doen?
Tijdens deze workshop bieden wij jou een best practise voor projectmanagement in audit. Met behulp van dit voorbeeld kijken we naar alle aspecten rondom de planning en uitvoering een audit. Daarna gaan we met elkaar in gesprek over goed projectmanagement en staan we ook stil bij jouw eigen vragen en dilemma’s rondom projectmanagement. De workshop bestaat dus uit twee gedeelten, een presentatie en een intervisie. Na afloop van deze workshop ben jij beter in staat om projecten in audit voor te bereiden en samen met jouw team uit te voeren.

Wie geeft de workshop?
De workshop wordt gegeven door Jeroen Gehner. Jeroen is RA en bijna 10 jaar werkzaam binnen audit.

Deelname is gratis
Wij zijn betrokken bij het vak en de mensen die daarbinnen werkzaam zijn. Daarom bieden wij deze leersessie kosteloos aan, jouw deelname is dus gratis.

Voor wie?
De workshop is bedoeld is alle audit professionals die zich willen (blijven) ontwikkelen.

Wanneer en waar?
De datum is dinsdag 5 november 2024 van 15 tot 17 uur. De locatie is kantoor Qconcepts te Den Bosch.

Meld je aan
Kom vooral langs en kom kennis tappen. Meld je aan door je hieronder in te schrijven of stuur een mail naar clemens.van.der.werf@qconcepts.nl.

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum dolor sit amet, lorem ipsum dolor sit amet, lorem ipsum dolor sit amet