Insights kleuren
Ervaring brengt je verder

Insights Discovery: krijg inzicht in jouw persoonlijkheid en word beter in samenwerken

Kantoor Qconcepts te Den Bosch

10 oktober 2024 om 18:00 uur

Insights kleuren

Organisaties zijn volop in beweging. Robotiseren, digitaliseren en globaliseren. Het belang van het verleden en terugkijken nemen af, vooruitkijken, samenwerken en het belang van zelfkennis en goede relaties nemen toe. De professional van de toekomst maakt dus het verschil met goede intermenselijke skills. Deze workshop gaat hierbij helpen.

Wat gaan we doen?
Wij bieden jou een praktisch model voor inzicht in jouw persoonlijkheid en die van de ander. Op basis hiervan leer je om jouw gedrag aan te passen en effectiever te worden in samenwerken. Met je klant, met je collega, met je baas, met je teamleden. Zelfs met je partner en familieleden. Uit onderzoek blijkt dat wanneer mensen een goed beeld van zichzelf hebben zij ook beter in staat zijn zich in de ander te verplaatsen. En in hun communicatie en gedrag rekening te houden met hoe de ander in elkaar steekt.

Insights Discovery
Insights Discovery brengt op snelle en betrouwbare wijze psychologische voorkeuren in beeld en is gebaseerd op het werk van Carl Jung, een wereldberoemde Zwitserse psychiater en psycholoog. Het model wordt door veel organisaties gebruikt om zelfinzicht, effectieve communicatie en respectvolle samenwerking te bevorderen.

Deelname is gratis
Wij zijn betrokken accountants en adviseurs. Betrokken bij het vak en de mensen die daarbinnen werkzaam zijn. Daarom bieden wij deze leersessie kosteloos aan.

Krijg een persoonlijk profiel
Deelnemers aan de workshop mogen na afloop gratis een persoonlijk profiel Insights Discovery samenstellen. Het profiel geeft inzicht in de eigen persoonlijkheid en de kwaliteiten / eigenschappen die daarmee samenhangen.

Voor wie?
De workshop is bedoeld voor professionals in audit, finance, ESG, data management en (IT) project management (vast en interim).

Wanneer en waar?
De datum is donderdag 10 oktober 2024 van 18 tot 20.00 uur. De bijeenkomst vindt plaats op ons kantoor te Den Bosch. De broodjes staan klaar.

Wie geeft de workshop?
De workshop wordt gegeven door Clemens van der Werf. Hij is gecertificeerd trainer voor Insights Discovery, Situationeel Leiderschap (SLII), TMA Talentenanalyse en Intervisie.

Meer weten of liever een persoonlijk gesprek?
Wil je meer weten over deze sessie, neem dan contact op met Clemens van der Werf, HR- en Talent Manager. Zijn nummer is 06-13841010.

Meld je aan
Kom vooral langs en kom kennis tappen. Deze sessie kan ook prima gebruikt worden om je PE-portfolio te vullen. Meld je aan door je hieronder in te schrijven of te mailen naar clemens.van.der.werf@qconcepts.nl.

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum dolor sit amet, lorem ipsum dolor sit amet, lorem ipsum dolor sit amet