Q_concepts_Wesel_7051_AS
Ervaring brengt je verder

Loopbaan: jouw ontwikkeling obv TMA Talentenanalyse

via Teams

9 december 2024 om 19:00 uur

Q_concepts_Wesel_7051_AS

Professionals die hun talent kennen en inzetten, zijn productiever, gezonder en gelukkiger. Dat klinkt bekend. Maar soms knaagt er iets. Ken jij je talenten wel en heb je scherp zicht op waar je energie van krijgt? Heb je het gevoel dat er meer in jou zit? Heb je wel eens het idee dat het werk niet zo goed meer bij je past? Of vind je het lastig om keuzes te maken hoe jij je gaat ontwikkelen in jouw functie of loopbaan? Wij gaan jou helpen om dit soort vragen te beantwoorden.

Wat gaan we doen?
Wij gaan met elkaar in gesprek over jouw competenties. Als voorbereiding maak je een TMA Talentenanalyse. Op die manier krijg je beter zicht op jouw competenties, hoe jij jouw talenten kan ontwikkelen en welke zaken je energie geven.

Voor wie?
Deze workshop is bedoeld voor alle professionals in accountancy, finance, data & analytics en business consultancy (interim & vast).

Wanneer en waar?
De datum is maandag 9 december 2024 van 19 tot 21 uur. De workshop wordt via MS Teams gegeven. Na aanmelding ontvang je ene link om deel te nemen.

Deelname is gratis
Wij zijn betrokken bij het vak en de mensen die daarbinnen werkzaam zijn. Daarom bieden wij deze leersessie kosteloos aan, jouw deelname is dus gratis.

Wie begeleidt de workshop?
De workshop wordt begeleid door Clemens van der Werf. Hij is gecertificeerd voor Insights Discovery, Situationeel Leidinggeven (SLII), TMA Talentenanalyse en Intervisie.

Meer weten?
Wil je meer weten over deze sessie, neem dan contact op met Clemens van der Werf, HR- en Talent Manager. Zijn nummer is 06-13841010.

Meld je aan
Kom vooral langs en kom kennis tappen. Deze sessie kan ook prima gebruikt worden om je PE-portfolio te vullen. Meld je aan door je hieronder in te schrijven of stuur een mail naar clemens.van.der.werf@qconcepts.nl.