Qconcepts-Jouw_volgende_stap-Leila-Blog2
Ervaring brengt je verder

Excel voor financials

Via MS Teams

21 januari 2025 om 19:00 uur

Qconcepts-Jouw_volgende_stap-Leila-Blog2

Financials werken dagelijks met Excel. Maar doe je dat ook efficiënt? Onderzoek wijst uit dat er bij het gebruik van Excel gemiddeld 1 uur per dag verloren gaat. Dat is zonde. Want als je weet hoe je Excel vóór je laat werken in plaats van met Excel te werken, dan heb je meer tijd voor andere leuke dingen. En haal je nog meer waarde uit data, zeker als je het ook nog duidelijk visueel kan weergeven.

Naast efficiency gaat Excel gebruik om toegevoegde waarde. De maatschappij verandert namelijk en belang van dataverwerking en -analyse nemen snel toe. De professional van de toekomst gaat het verschil dus maken met powertools (zoals Excel en Power BI) en de analyse van data.

Wat gaan we doen?
Tijdens deze workshop bieden wij jou in korte tijd een breed scala aan onderwerpen. We staan onder andere stil bij het importeren van externe gegevens bestanden, financiële functies, gegevensanalyse, formules, verticaal zoeken en betere alternatieven daarvoor, draaitabellen, rapportages en presentaties. We zullen je daarnaast een korte introductie geven in het gebruik van macro’s met openbare VBA-code. Na afloop van deze workshop ben je in staat om op een slimme en efficiënte manier gebruik te maken van Excel.

Voor wie?
De workshop is bedoeld voor alle professionals in accountancy, finance & BI, data & analytics en IT projectmanagement.

Voor deze digitale workshop is het handig om basiskennis van Excel te hebben. Als je twijfelt of je voldoende kennis hebt, neem dan contact met Clemens van der Werf (zie hieronder). Hij stuurt je dan een document met aantal vragen om het kennisniveau te bepalen.

Wanneer en waar?
De datum is dinsdag 21 januari 2025 om 19.00 uur en duurt tot 21.00 uur. De workshop wordt gegeven via Microsoft Teams.

Wie geeft de workshop?
De workshop wordt gegeven door Arnoud Gieles. Hij heeft een passie voor Excel en getallen. Arnoud was meer dan 7 jaar werkzaam binnen audit (bij BDO en Qconcepts) en is nu werkzaam als management accountant.

Deelname is gratis
Wij zijn betrokken bij het vak en de mensen die daarbinnen werkzaam zijn. Daarom bieden wij deze leersessie kosteloos aan, jouw deelname is dus gratis.

Meer weten of liever een persoonlijk gesprek?
Wil je meer weten over deze sessie, neem dan contact op met Clemens van der Werf, HR- en Talent Manager. Zijn nummer is 06-13841010.

Meld je aan
Kom vooral langs en kom kennis tappen. Meld je aan door je hieronder in te schrijven of te mailen naar clemens.van.der.werf@qconcepts.nl. Je ontvangt dan een link om deel te nemen aan de sessie.

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum dolor sit amet, lorem ipsum dolor sit amet, lorem ipsum dolor sit amet