Qconcepts-Jouw volgende stap-Leila-Header-2
Ervaring brengt je verder

Wat betekent AI voor jou en leer prompten

Zaltbommel

23 september 2024 om 13:00 uur

Qconcepts-Jouw volgende stap-Leila-Header-2

Deze workshop vergroot je begrip van AI en praat je bij over de nieuwste ontwikkelingen en de impact van AI. We staan stil bij de belangrijkste tools zoals Copilot en ChatGPT. Daarnaast leer je praktische vaardigheden: hoe zet je AI effectief in voor je dagelijkse werk door het schrijven van effectieve prompts.

Wat kun je verwachten?
1. Inleiding tot Artificial Intelligence: ontdek wat AI is, de geschiedenis ervan en de basisprincipes.
2. Impact van AI: leer over de invloed van AI op diverse industrieën en hoe het de manier waarop we werken en leven verandert.
3. Schrijven van Effectieve Prompts: krijg praktische tips en technieken voor het schrijven van goede prompts om het beste uit AI-tools te halen.

Voor wie?
Deze workshop is voor alle professionals in accountancy, finance & BI, data & analytics en business consultancy die meer willen weten over AI en prompten. Er is ruimte voor maximaal 15 deelnemers.

Wanneer en waar?
De datum is maandag 23 september 2024 van 13 tot 17.00 uur. De workshop vindt plaats in hotel Van der Valk te Zaltbommel.

Wie geeft de workshop?
De workshop wordt gegeven door Maarten van Dalen van Prompt Training.

Deelname is gratis
Wij zijn betrokken accountants en adviseurs. Betrokken bij het vak en de mensen die daarbinnen werkzaam zijn. Daarom bieden wij deze leersessie kosteloos aan.

Meer weten?
Wil je meer weten over deze sessie, neem dan contact op met Clemens van der Werf, HR & Recruitment. Zijn nummer is 06-13841010.

Meld je aan
Kom vooral langs en kom kennis tappen. Deze sessie kan ook prima gebruikt worden om je PE-portfolio te vullen. Meld je aan door je hieronder in te schrijven of te mailen naar clemens.van.der.werf@qconcepts.nl.

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum dolor sit amet, lorem ipsum dolor sit amet, lorem ipsum dolor sit amet