Kantoor Amsterdam 1
Q Academy

Excel voor financials

Via MS Teams

7 mei 2024 om 19:00 uur

Kantoor Amsterdam 1

Financials werken dagelijks met Excel. Maar doe je dat ook efficiënt? Onderzoek wijst uit dat er bij het gebruik van Excel gemiddeld 1 uur per dag verloren gaat. Dat is zonde. Want als je weet hoe je Excel vóór je laat werken in plaats van met Excel te werken, dan heb je meer tijd voor andere leuke dingen. En haal je nog meer waarde uit data, zeker als je het ook nog duidelijk visueel kan weergeven. Naast efficiency gaat Excel gebruik om toegevoegde waarde. De maatschappij verandert namelijk en belang van dataverwerking en -analyse nemen snel toe. De professional van de toekomst gaat het verschil dus maken met powertools (zoals Excel en Power BI) en de analyse van data.

Wat gaan we doen?
Tijdens deze workshop bieden wij jou in korte tijd een breed scala aan onderwerpen. We staan onder andere stil bij het importeren van externe gegevens bestanden, financiële functies, gegevensanalyse, formules, verticaal zoeken en betere alternatieven daarvoor, draaitabellen, rapportages en presentaties. We zullen je daarnaast een korte introductie geven in het gebruik van macro’s met openbare VBA-code. Na afloop van deze workshop ben je in staat om op een slimme en efficiënte manier gebruik te maken van Excel.

Voor wie?

De workshop is bedoeld voor alle Q'ers met basiskennis van Excel. Als je twijfelt of je voldoende kennis hebt, neem dan contact met Clemens. Hij stuurt je dan een document met aantal vragen om het kennisniveau te bepalen.

Wanneer en waar?
De datum is dinsdag 7 mei 2024 om 19.00 uur en duurt tot 20.30 uur. De workshop wordt via Teams gegeven. Na aanmelding ontvang je een link om deel te nemen.

Wie geeft de workshop? 
De workshop wordt gegeven door Arnoud Gieles. Hij heeft een passie voor Excel en getallen. Arnoud was meer dan 7 jaar werkzaam binnen audit (voor BDO  en Qconcepts) en werkt nu als management accountant.

Q Academy 
Q wil een passend aanbod hebben voor alle Q'ers die zich willen ontwikkelen. Het programma van de Q Academy volgt uit de startgesprekken en komt tegemoet aan minimaal 90% van de leerbehoefte.

Meer weten?
Wil je meer weten over deze sessie, neem dan contact op met Clemens.

Meld je aan
Meld je aan door je hieronder in te schrijven of te mailen naar clemens.van.der.werf@qconcepts.nl. Je ontvangt dan een link om deel te nemen aan de sessie.

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum dolor sit amet, lorem ipsum dolor sit amet, lorem ipsum dolor sit amet