PowerBINew
Ervaring brengt je verder

Power BI: uitleg gebruik en functionaliteiten

Blauw, Amerikastraat 3 te Den Bosch

22 juli 2024 om 13:00 uur

PowerBINew

Binnen veel kantoren staat ‘data’ en ‘data-analyse’ hoog op de agenda, maar ontbreekt het aan tijd, middelen of kennis om aan de slag te gaan. De opkomst van Microsofts’ Power BI maakt het mogelijk om snel én goedkoop te starten met datavisualisatie. Ook binnen accountancy zijn de eerste kantoren aan de slag met Power BI of zitten in een verkennend stadium. Jij waarschijnlijk ook. Zonder hulp kun je prima experimenteren en een voorbeeldvisualisatie maken. Je zult echter al snel ontdekken, dat meer basiskennis gewenst is. Bijvoorbeeld bij het koppelen van databronnen en het vormgeven van het datamodel. Daarom bieden wij jou, verspreid over 2 bijeenkomsten, deze training aan.

Wat gaan we doen?
Je wordt niet alleen (nog) enthousiaster over de mogelijkheden, maar leert ook hoe je succesvol kunt starten met de inzet van Power BI. Bijvoorbeeld doordat je de basisvaardigheden leert die nodig zijn om waarde te creëren met real-time data en je een beter beeld hebt bij de functionaliteiten en de (on)mogelijkheden. Tijdens de eerste bijeenkomst geven we een algemene uitleg over het gebruik en de functionaliteiten van Power BI. En we leren om in 4 stappen een dashboard te maken (data importeren, data structureren, data verbinden en data opmaken). Tijdens de tweede bijeenkomst leer je om de data te visualiseren en om te zetten naar rapportages. Ook leer je om de rapportages te publiceren naar Power BI.

Voor wie?
Deze workshop is voor alle professionals in audit, finance, investment management, data-science en ESG die meer willen weten over Power BI. De workshop biedt ruimte voor maximaal 16 deelnemers.

Wanneer en waar?
De datum is maandag 22 juli 2024 van 13.00 tot 17.00 uur. De locatie is Blauw, Amerikastraat 3 te Den Bosch.

Wie geeft de workshop?
De workshop wordt verzorgd door Bas Land, consultant bij DataChimp en Kimura. Bas helpt zijn klanten om IT optimaal in te zetten en richt zijn dienstverlening vooral op accountantskantoren.

Deelname is gratis
Wij zijn betrokken bij het vak en de mensen die daarbinnen werkzaam zijn. Daarom bieden wij deze leersessie kosteloos aan, jouw deelname is dus gratis.

Meer weten of liever een persoonlijk gesprek?
Wil je meer weten over deze sessie, neem dan contact op met Clemens van der Werf, HR- en Talent Manager. Zijn nummer is 06-13841010.

Meld je aan
Kom vooral langs en kom kennis tappen. Meld je aan door je hieronder in te schrijven of te mailen naar clemens.van.der.werf@qconcepts.nl.

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum dolor sit amet, lorem ipsum dolor sit amet, lorem ipsum dolor sit amet