Voorkeur - Q-concepts_Anne_2281
Ervaring brengt je verder

Effectief communiceren: actief luisteren en de juiste vragen stellen

Blauw, Amerikastraat 3 te Den Bosch

9 september 2024 om 09:00 uur

Voorkeur - Q-concepts_Anne_2281

Een goed gesprek is een vak apart. Actief luisteren naar de ander, op het juiste moment vragen stellen, het gesprek sturen in de richting die jij wenst. In één dag geven we jouw communicatieve vaardigheden een flinke boost. Je leert onder meer hoe je anderen beïnvloedt, hoe je een gesprek aanstuurt en hoe je meer informatie krijgt van je gesprekspartner.

Het is een hands-on, praktijkgerichte training. We bespreken de theorie en gaan daarna aan de slag met oefeningen. Al doende ontdek je de valkuilen en miscommunicaties en hoe je deze effectief vermijdt. De training wordt met een 8+ beoordeeld.

Wat gaan we doen?
We starten met een uitleg over Socratische gespreksvoering, een ‘hogere’ vorm van beïnvloeden van anderen. Via deze gesprekstechniek leer je het gesprek de juiste kant uit te sturen. Je leert om te gaan met belemmeringen, kritiek en weerstand. Door actief te luisteren, leer je om je gesprekspartner beter te doorgronden en meer informatie uit gesprekken te halen. Deze techniek van vragen stellen en actief luisteren kan je inzetten tijdens allerlei gesprekken.

Voor wie?
Deze training is voor alle professionals in audit, fiance, investment management, data-science of ESG die regelmatig zakelijke gesprekken voeren zoals onderhandelingen, klantcontacten, het aansturen van teams of individuen of in de samenwerking met anderen. Door de opzet van de training is er ruimte voor maximaal 10 deelnemers.

Wanneer en waar?
De datum is maandag 9 september 2024 van 09.00 tot 17.00 uur. De locatie is Blauw, Amerikastraat 3 te Den Bosch.

Deelname is gratis
Wij zijn betrokken bij het vak en de mensen die daarbinnen werkzaam zijn. Daarom bieden wij deze leersessie kosteloos aan, jouw deelname is dus gratis.

Wie geeft de training?
De trainer voor deze workshop is Marco ten Berge van de Stichting Communicatie. De trainer is een ervaren psycholoog, gecertificeerd als coach en ervaren in het geven van communicatietrainingen.

Meer weten of liever een persoonlijk gesprek?
Wil je meer weten over deze sessie, neem dan contact op met Clemens van der Werf, HR- en Talent Manager. Zijn nummer is 06-13841010.

Meld je aan
Kom vooral langs en kom kennis tappen. Meld je aan door je hieronder in te schrijven of stuur een mail naar clemens.van.der.werf@qconcepts.nl.