Q'er in de spotlight

Naomi: “Ik word gewaardeerd om wie ik ben”

3 min lezen

Redactie

Redactie  -  maandag 13 maart 2023

Naomi Hassani | 24 jaar | Utrecht | vriend | 2 katten | Formule 1 | yoga | natuur en architectuur fotografie | tafelen | interieurstyling | zingen

Naomi werkt anderhalf jaar als senior associate bij Qconcepts en zit helemaal op haar plek. “Ik ben echt een gezelligheidspersoon en een mensenmens. Dat vind ik terug op het werk: ik kan gezelligheid combineren met hard werken. Je wordt hier ook gewaardeerd om wie je bent, je hoeft niet aan de standaard te voldoen. Je mag uniek zijn. Dat vind ik heel erg fijn.”

“Regie in mijn sollicitatieproces”

De zoektocht naar minder werkdruk triggerde Naomi om te zoeken naar een nieuwe werkgever. “Via-via hoorde ik van mensen dat ze bij Q werkten. Iedereen die ik sprak, was enorm positief over de sfeer en Q als werkgever. Dat trok me over de streep om te gaan solliciteren. In dat proces sprak ik direct de mensen met wie ik samen zou gaan werken. Zo kon ik zelf inschatten of het een match zou zijn. En om die keuze nog makkelijker te maken, werd ik al uitgenodigd voor teamuitjes voordat ik überhaupt in dienst was. het moment dat ik startte bij Q, kende ik mijn team al. Heel bijzonder, en heel erg fijn. Daarom sluit ik nu zelf ook graag aan bij sollicitatiegesprekken van nieuwe collega’s. Ik geef hen graag dezelfde fijne ervaring als ik heb gehad, en vertel graag over de leuke sfeer.”

“Experimenteren, leren en lekker werken”

“Ik werk al sinds mijn 18e. Toen startte ik na mijn VWO met mijn studie aan Nyenrode en ging ik direct werken bij een accountantskantoor. Gelukkig ben ik leergierig, dus heb ik werken en studeren tegelijkertijd nooit als zwaar ervaren. Natuurlijk heb je tijdens een langdurige studie momenten dat het minder goed wil vlotten. Gelukkig kan ik heel goed opladen gedurende de zomervakantie. En gelukkig heb ik onlangs mijn scriptie verdedigd en daarmee mijn master behaald. Alle accountants zullen het herkennen: dat is een enorme mijlpaal in je carrière.

Qer-in-de-spotlight-Naomi-Hassani-3Voor mij is de volgende stap om bij Q assistant manager te worden. De route daar naartoe past goed bij me; ik mag in een combinatie van uitvoerende en management taken leren en experimenteren. Mijn valkuil is dat ik graag heel veel werk verzet in korte tijd. Gelukkig wordt mijn tijdsindeling wel bewaakt zodat ik me niet te vol inplan. Een mooi voorbeeld van de betrokkenheid van Q’ers: we letten op elkaar.”

“Q’ers helpen elkaar en leren van elkaar”

“De begeleiding bij Q is heel fijn, ik ben daar heel blij mee. Ik krijg heel veel handvaten die ik kan toepassen om mijn eigen manier te vormen. Je mag ook altijd op iemand afstappen, wat ik in het begin moeilijk vond maar er wordt goed meegedacht. Ik heb een hele fijne mentor waar ik me op mijn gemak bij voel en het is fijn omdat je zo goed in je team wordt opgenomen. Van iedere collega leer ik weer iets anders bij, en daardoor heb ik de afgelopen tijd al veel mogen groeien.

Volop werkplezier bij klanten waar ik blij van word”

“Ondanks dat ik bij Q voor kleinere klanten werkzaam ben dan bij mijn vorige werkgever, heeft juist dat er wel aan bijgedragen dat ik in een hele korte periode heel veel heb geleerd. Ik heb meer gezien en krijg meer mee van het gehele klantproces. Ik doe een aantal verschillende dingen. Soms ben ik uitvoerend aan het werk bij een klant maar ben ik ook in de lead voor de communicatie met de klant. Andere keren ben ik bezig met complexere vraagstukken of ben ik juist een andere collega aan het begeleiden.

Qer-in-de-spotlight-Naomi-Hassani-2Voor mij is een belangrijk pluspunt dat ik nu makkelijker een band opbouw met mijn klant. En al staat mijn planning deels voor me klaar, er is ruimte om aan te geven welke sectoren ik leuk vind en daar wordt zo veel mogelijk naar geluisterd. Zo houd ik veel plezier in mijn werk.”

Heeft dit interview je interesse gewekt?

Neem dan contact op met Naomi via naomi.hassani@qconcepts.nll of 06 13 40 76 37.

Redactie
Redactie

Bij Qconcepts vinden we het belangrijk om onze kennis te delen. Daarom schrijven onze Q'ers regelmatig een blog over de sector waarin zij actief zijn of actuele wet- en regelgeving.

Mail Redactie