Anne en Arnoud

Wij zijn Qconcepts.

Wij zijn een kantoor met een missie: professionals langer met veel energie en met een goede werk-privé balans behouden voor ons vak. Daarom krijg je bij Qconcepts alle ruimte om te doen waar je goed in bent en mag jij jezelf ontwikkelen in de richting die jij wilt. Daarbij krijg je de ruimte en begeleiding om je studie te behalen.
Anne en Arnoud

Word de beste versie van jezelf

Wij helpen jou om de beste versie van jezelf te worden en zorgen voor intensieve begeleiding, een opleidingsprogramma en veel ervaren collega’s om mee te sparren. Bij ons werk je binnen een informele organisatie in een hecht, autonoom en zelfsturend team.

Zo kan je helemaal opgaan in jouw case of klus. Zo maak je echt het verschil. En zo word jij een geweldige financial.

betrokken_RGB diap
Betrokken

Bij ons werken professionals die liefde voor het vak en oprechte interesse voor elkaar hebben. Daardoor kom je terecht in een hecht en zelfsturend team. 

Ondernemend icon
Ondernemend

Zelf initiatief nemen en verder kijken dan vandaag én morgen. Daar krijg je bij Q alle ruimte voor. Sterker nog, dat moedigen we aan. Laat je stem horen en word gehoord.

listing-icon
Autonoom

Bij Q mag je jezelf zijn. Je werkt aan projecten binnen de sector die bij jou passen. Op de momenten wanneer het jou uitkomt en de locatie die daarbij past.

Wil jij jouw carrière een kickstart geven? Meld je dan aan voor een van onze exclusieve traineeships.

Ja! Ik wil trainee worden bij Qconcepts

Wij hebben een focus op audit

We richten ons specifiek op het uitvoeren van jaarrekeningcontroles en daarbij leveren we hoge kwaliteit aan onze klanten. Hoe jij dat doet, daar heb je zelf invloed op.

Verwachtingen overtreffen van klanten doen we graag en op onze eigen manier. Daar heb jij natuurlijk ook zo je eigen ideeën over. Bij Qconcepts pak jij de rol die bij je past.

>160

betrokken collega's

Samen maken we het verschil.

35%

vrouwen in de teams

De beste resultaten leveren met onze gemixte teams.

34

gemiddelde leeftijd

Onze senior professionals staan midden in het leven en zijn talentvol.

12

jaar werkervaring (gemiddeld)

Bij Qconcepts werken we voor en met senior professionals.

40%

partner- en manager betrokkenheid

We doen het samen.

50%

professionals met een RA-titel

Onze mensen zijn goed in hun vak.

Jouw ontwikkeling staat centraal

Binnen onze organisatie werken we daarom met zelfsturende teams, waarbinnen iedereen de rol pakt die bij diegene past. Dat betekent dat je zelf kiest binnen welke sector(en) je wilt werken.

Binnen elk van onze sectorspecialisaties werken Q’ers met jarenlange ervaring. Zij zijn daarom perfecte sparringpartners en kunnen jou helpen om iedere dag beter te worden in je werk en je studie af te ronden.

Aanspreekpunten CAMers

Qoffie doen?

Een overstap maak je natuurlijk pas als je zeker van je zaak bent. Ga daarom eens in gesprek met een van onze collega's. Zij vertellen je alles wat je wilt weten over werken bij Qconcepts.
Kies een van onze Q'ers