Q'er in de spotlight

Mark: "Als ik ergens voor ga dan doe ik dat met volle overgave!"

2 min lezen

Redactie

Redactie  -  donderdag 7 juli 2022

Mark Driessen | 30 jaar | Heythuysen | 1,5 jaar werkzaam bij Q | RA | Assistant manager | opgegroeid tussen de springpaarden | samenwerker | kwaliteitsgedreven | doorzetter

Deze maand zetten we Mark Driessen in de spotlight. Mark werkt sinds 1,5 jaar bij Qconcepts in team Limburg. Hij ziet zichzelf als een echte doorzetter. Mark gaat altijd zelf op onderzoek uit en kijkt met een kritische blik naar de wereld om hem heen. “Dat vind ik ook horen bij een accountant. Als ik ergens voor ga dan doe ik dat ook met volle overgave!”


Anderhalf jaar geleden ben ik op zoek gegaan naar wat de markt allemaal nog meer kon bieden. Zo ben ik geland bij Qconcepts. Ik heb destijds contact gezocht met Lennard Pluymen van team Limburg en we hebben onze eerste meeting via Teams gehad. Ik ben overgestapt in coronatijd, vorig jaar maart. Ik vond dat wel spannend hoor. Maar ik ben tevreden over mijn overstap, want bij Q krijg ik de ruimte om de controlewerkzaamheden op mijn eigen manier in te vullen.

mark3 - voorkeur
“Corona heeft me geleerd om beter met de tijd om te gaan.”

Uiteindelijk heb ik weinig thuis gezeten, de kantoren van Q waren geopend voor degenen die niet thuis konden zitten. Ook kon ik in goed overleg bij de klant terecht. Corona heeft me geleerd om beter met de tijd om te gaan. Ik vind de combinatie kantoor/klant/thuiswerken ideaal. Ik ben ook iemand die af en toe de rust nodig heeft om bij te werken en dat kan ik dan beter thuis doen, omdat ik op kantoor toch al gauw afgeleid raak.

"Samen trekken we de controle sneller over de streep”

Wat mij erg aanspreekt in werken bij Q is dat je kunt werken met ervaren professionals en de ruimte krijgt om de controlewerkzaamheden op je eigen manier in te vullen. Daarnaast is de partner betrokkenheid hoog. Dat is het voordeel van de platte organisatiestructuur van Q. Door de kleine teams wordt de controle over het algemeen sneller over de streep getrokken.

mark2 - voorkeur

“Mijn doel is om manager te worden.”

Dat is een functie waar ik naartoe wil groeien en voor een langere tijd wil bekleden. Ook vind ik het leuk om personen te begeleiden, dit heb ik bij mijn vorige werkgever ook gedaan. Het is nog even zoeken naar hoe ik deze taken kan vervullen binnen Q, maar dat komt wel. Ik vind het belangrijk dat iedereen op z’n plek zit. Daarnaast hou ik het teambelang in de gaten want dat vind ik erg belangrijk.

“Ik werk graag hard maar werk moet wel werk blijven.”

Ik heb verschillende soorten klanten, zoals handels- en productieondernemingen en serviceorganisaties. De diversiteit van klanten en de afwisseling van verschillende controleteams vind ik leuk. Dat doet Q goed.

Ieder jaar is er een vast moment waar samen met mij bekeken wordt of de klanten die ik doe nog leuk vind. Er wordt naar je geluisterd en dat is fijn. Ook wordt rekening gehouden met het pad dat je wilt bewandelen en waar je op wil uitkomen. “Q geeft je de ruimte om je te ontwikkelen op je eigen manier"

Heeft dit interview je interesse gewekt?

Neem dan contact op met Mark via mark.driessen@qconcepts.nl of 06 82 67 96 23.

Redactie
Redactie

Bij Qconcepts vinden we het belangrijk om onze kennis te delen. Daarom schrijven onze Q'ers regelmatig een blog over de sector waarin zij actief zijn of actuele wet- en regelgeving.

Mail Redactie