Ontwikkeling

Qconcepts organiseert business course naar Malaga

1 min lezen

Redactie

Redactie  -  donderdag 8 september 2022

Speciaal voor alle masterstudenten accountancy die graag kennismaken met de audit, organiseren we eind november een business course naar Malaga. 15 studenten gaan samen met Q'ers aan de slag met een interessante klantcasus. 

Aanmelden voor de business course kan eenvoudig online.

Over de businesscourse

Tijdens de business course gaan studenten en Q'ers samen op pad. Studenten kunnen al hun vragen stellen, zowel vaktechnisch als over hun carrière. Ze werken samen aan een complexe klantcasus en ontdekken zo alle aspecten van het audit vak. Natuurlijk is er volop ruimte om elkaar en Malaga beter te leren kennen.

Het vak interessant maken

Steeds vroeger verlaten accountants het vak. Enorm jammer. Daarom zet Qconcepts zich in om het vak interessant te maken en te houden. Zo krijgen collega's volop ontwikkelkansen en vrijheid om te werken zoals ze dat willen. Ook doen we onderzoeken naar o.a. werkgeluk en arbeidsvoorwaarden, zodat we de wensen en verwachtingen van accountants kunnen omzetten naar concrete verbeterpunten. Samen met de sector kunnen en moeten we het verschil maken.

De business course is een van onze manieren om dat te bereiken: auditors in spé kunnen al vroeg in hun loopbaan ontdekken dat zij op een prettige manier kunnen werken in de audit, en dat zij zich op een eigen wijze kunnen blijven ontwikkelen.

Meer informatie

Wil je meer weten over de business course? Kijk dan op onze website of neem contact op met María Benítez via 06 - 57847532 of whatsapp.

Redactie
Redactie

Bij Qconcepts vinden we het belangrijk om onze kennis te delen. Daarom schrijven onze Q'ers regelmatig een blog over de sector waarin zij actief zijn of actuele wet- en regelgeving.

Mail Redactie