Groei

Qconcepts breidt uit naar Enschede

1 min lezen

Redactie

Redactie  -  vrijdag 20 januari 2023

Qconcepts opende onlangs haar zesde vestiging, ditmaal in Enschede. Daarmee wordt het werkgebied uitgebreid in Twente. De opening werd gevierd met een inspiratiesessie over de werking en het belang van focus. 

Audit met een focus op Healthcare en MKB

Bij Qconcepts Enschede kunnen klanten terecht voor de jaarrekeningcontrole, waarbij het team in Enschede gespecialiseerd is in de sectoren MKB en Healthcare. Babil Demirdag is aanspreekpunt binnen de nieuwe vestiging: “We zijn enorm trots dat we als team aan de slag zijn in Enschede. Voorheen werkten we op de vestiging in Arnhem, maar we zien volop kansen in het mooie Twente. Het is een regio met veel commerciële kansen en veel leuke potentiële collega’s. Lekker werken, met leuke collega's en in fijne werkomgeving die voor ons dichtbij huis is. Dat is alles dat we kunnen wensen.”  

Af en toe echt uit staan

Ter gelegenheid van de opening organiseerde Qconcepts op 12 januari 2023 een inspiratiesessie over focus: hoe krijg je meer gedaan in een wereld vol afleidingen. Demirdag: “De spreker nam ons mee door een aantal cijfers en het effect daarvan. Gemiddeld worden wij 240 keer per dag afgeleid door allerlei zaken en we checken 70 keer per dag onze mail. De impact hiervan is groot. We worden minder productief, we verliezen energie, we raken uit onze concentratie, we ervaren meer stress, het geheugen werkt minder goed en onze foutmarge neemt toe. Kortom, we hebben alle belang bij flow, want dan zit er lekker in. En we hebben alle belang bij af en toe echt uit staan.“

Werken zoals je wilt

Bij Qconcepts hechten we waarde aan het delen van kennis en het onderhouden van goede relaties. We vinden het belangrijk dat onze mensen lekker kunnen werken. Werken zoals je wilt, noemen we dat. Wij hadden dus meerdere reden waarom wij deze inspiratiesessie hebben georganiseerd. De deelnemers hebben hun inzicht vergroot en weten beter hoe ze lekker kunnen werken. Nu is het nog een kwestie van toepassen.

Meer weten? 

Wilt u meer weten over Qconcepts, werken bij Qconcepts of de nieuwe vestiging in Enschede, neem dan contact op met Babil via 06-10893049 of babil.demirdag@qconcepts.nl


Redactie
Redactie

Bij Qconcepts vinden we het belangrijk om onze kennis te delen. Daarom schrijven onze Q'ers regelmatig een blog over de sector waarin zij actief zijn of actuele wet- en regelgeving.

Mail Redactie