Q'er in de spotlight

Fabiënne: "Ik breng mijn kinderen dagelijks naar school én ben manager."

1 min lezen

Redactie

Redactie  -  maandag 12 juni 2023

Zoveel mensen, zoveel wensen. Daarom bewegen wij mee met wat onze Q'ers belangrijk vinden. Lees hier wat Fabienne zocht in een baan én vond bij Q.

Fabiënne is manager bij Qconcepts Limburg: "Bij Qconcepts heb ik een managementfunctie en toch breng ik iedere ochtend zelf de kinderen naar school. Dat geeft me rust, zelfs in Busy season!" 

Waarom ging je op zoek naar een nieuwe baan?

"Voordat ik bij Q werkte, veranderden de klanten in mijn portfolio van MKB naar grotere organisaties. Deze klanten waren verder weg en de deadlines van deze projecten waren strakker.  Dat vraagt aandacht, terwijl ik als moeder eigenlijk de komende jaren alle aandacht aan mijn kinderen wilde geven, en mijn carrière in die tijd mocht blijven waar 'ie stond."

Wat maakte dat Q jouw droombaan had?

"Bij Q wordt eigen initiatief gewaardeerd en zaken die je wilt aanpakken gestimuleerd. Dit ondernemende karakter is erg fijn. Daarbij krijg ik alle vrijheid om zelf mijn carrièrepad in te vullen. Als ik even rustiger aan wil doen, is dat prima. En als ik klaar ben voor een volgende stap, wordt gekeken naar alle mogelijkheden. Wat heb je daarvoor nodig, welke ondersteuning zoek je daarin? Ik word in mijn waarde gelaten en mag zelf bepalen hoe mijn werkdagen eruit zien. 

Zo breng ik nu iedere morgen zelf de kinderen naar school. dat geeft mij gewoon heel veel rust. De tijd die ik daardoor later op kantoor ben, haal ik op een ander moment weer in. Dus zo heb ik voor mijzelf gewoon een hele goede balans gevonden, tussen werk en de thuissituatie."

Hoe ziet jouw toekomst eruit?

"Er zijn momenten geweest waarop ik twijfelde of het vak accountancy nog iets voor mij was. Inmiddels heb ik de lol volledig teruggevonden en weet ik niet of ik ooit het vak nog ga verlaten. Als eerstvolgende halte op mijn carrièrepad zou ik graag tekenend manager willen worden en wellicht wie weet in de toekomst zelfs partner, dat sluit ik niet meer uit.  

Ik zie mezelf nog lang bij Q Limburg werken. Hier werk ik in een klein zelfsturend team met fijne collega's, waarbij het managersteam bestaat uit drie werkende moeders. Dat brengt wel echt het cultuurtje en het gevoel dat je het samen doet. Zo weten we dat we er niet alleen voor staan."

Redactie
Redactie

Bij Qconcepts vinden we het belangrijk om onze kennis te delen. Daarom schrijven onze Q'ers regelmatig een blog over de sector waarin zij actief zijn of actuele wet- en regelgeving.

Mail Redactie