investment
Werken voor

Banking & investments

Grip krijgen op veranderingen lukt alleen wanneer mensen kennis met u delen en u doelgericht adviseren. Wij adviseren over veranderingen met een sterk IT-karakter. Dit doen we vanuit Nederland en Londen.

investment

Experts met kennis,
passie en jarenlange ervaring

Organisaties in het beleggingsbeheer hebben te maken met uitdagingen op het gebied van klant-, regelgevende en technologische eisen. Wij helpen onze klanten in deze sector al meer dan 10 jaar om hun problemen in kaart te brengen en op te lossen.
 
Ons team bestaat uit ervaren professionals die al meerdere wereldwijde implementaties hebben uitgerold met een aantal van de grootste vermogensbeheerders die er zijn. Wij zijn betrokken bij u en uw mensen.

Business solutions

Uw organisatie gaat werken met een nieuw systeem en u wilt alle medewerkers zo goed mogelijk laten aanhaken. Deze inbedding vergt planning en begeleiding. We ondersteunen bij implementaties en veranderingen in de organisatie en doen dat ook als het gaat om pakketselectie en alternative investments. 
Daarnaast komen we met verschillende rapportage-oplossingen op de Europese markt.  Onze adviseurs ronden een opdracht samen met u en uw medewerkers succesvol af. Kennis dragen we over en verankeren we in de organisatie zodat u ook op de lange termijn bent geholpen.
 

Professionele ondersteuning

Als u voor het best passende IT-pakket of -systeem heeft gekozen, kunt u gedurende een periode wel wat extra ondersteuning gebruiken van een professional. Onze professionals vervullen ook interim-posities in het bedrijfsleven en kunnen tussen de medewerkers van uw bedrijf op de werkvloer plaatsnemen. Uiteraard kunnen we uw organisatie adviseren over het best passende pakket én voor een deel meewerken op een afdeling om het implementatietraject te begeleiden.
We verzorgen de implementatie van veranderingen in IT-systemen. Denk aan SimCorp Dimension, Charles River, Fidessa en diverse ERP-systemen. De business requirements vertalen we naar oplossingen en processen. De huidige systemen worden vervangen, het systeem ingericht, upgrades geïmplementeerd en testactiviteiten voorbereid en uitgevoerd. We zijn de rechterhand van de projectmanager. 

Business information planning

De vraag of een organisatie toekomstbestendig is, heeft vrijwel iedere ondernemer top of mind. Wij vertalen uw beleid naar een business- en informatiearchitectuur. Dat doen we door uw beleid helder te formuleren als het gaat om marktbenadering, producten/diensten, distributiekanalen, bedrijfsprocessen, informatiesystemen en ICT-infrastructuur. 
De nieuwe architectuur laat goed zien hoe de huidige situatie eruitziet ten opzichte van de gewenste situatie. We halen witte vlekken weg, lossen vraagstukken op, zien knelpunten en kansen en vertalen die naar een migratieplan.

Kunnen wij u helpen?