Referentie

Woning-stichting St. Joseph

Paul Sebregts is Directeur - Bestuurder bij Woningstichting St. Joseph:

“De vak- en branchekennis en de manier van werken maakt snel schakelen mogelijk en draagt bij aan de vakinhoudelijke ontwikkeling van onze mensen. Zo snijdt het mes aan twee kanten!"


Waarom heeft u gekozen voor Qconcepts?
"Als kleine woningcorporatie kunnen we niet alle kennis en vaardigheden zelf in huis hebben. De vak- en branchekennis die de organisatie en de medewerkers in huis hebben, maakt dat we snel kunnen schakelen. De manier van werken draagt ook bij aan de vakinhoudelijke ontwikkeling van de medewerkers. Zo snijdt het mes aan twee kanten."
 
Waar helpt Qconcepts Woningstichting St. Joseph bij?
"Qconcepts biedt ons waardevolle ondersteuning bij knelpunten in het rapportageproces en bij tal van praktische vragen bij de implementatie van de Woningwet."
 
Over Woningstichting St. Joseph
"Woningstichting St. Joseph heeft woningen in Stramproy en in Haler. We bieden een woning aan 480 huurders en hun huisgenoten en huisvesten zo ruim 1200 mensen in ons werkgebied. We zijn sterk betrokken bij de lokale gemeenschap en we maken ons sterk voor persoonlijke aandacht en goede service. We nemen de tijd voor een goed gesprek en zoeken samen met huurders naar oplossingen."

 

Mark-van-Bruxvoort

Sparren met het team van Woningstichting St. Joseph?

06 - 11 42 35 98 Mail Mark van Bruxvoort