Nieuws

Q-Concepts sluit zich aan bij AGN International

1 min lezen

Redactie

Redactie  -  maandag 11 juni 2018

Q-Concepts is lid geworden van het internationale samenwerkingsverband AGN International. Daarmee kunnen wij ondernemers met internationale ambities nog beter van dienst zijn.

Internationaal samenwerkingsverband

Ook op internationaal vlak kan Q-Concepts u van dienst zijn. Wij zijn lid van het internationale samenwerkingsverband AGN International. AGN International bestaat uit 200 leden in meer dan 80 landen, met circa 9000 professionals in dienst. Hiermee beschikken wij over een groot internationaal samenwerkingsverband van lokale specialisten om u land-overstijgend van dienst te zijn. Zo kunnen wij u ondersteunen bij uw audit en jaarrekeningcontrole en helpen wij u snel bij het vinden van een buitenlandse accountant of adviseur. Onderneemt u al over de grens of heeft u internationale ambities? Samen met onze internationale AGN-partners helpen wij ondernemers verder. 

Redactie
Redactie

Bij Qconcepts vinden we het belangrijk om onze kennis te delen. Daarom schrijven onze Q'ers regelmatig een blog over de sector waarin zij actief zijn of actuele wet- en regelgeving.

Mail Redactie
Blijf in ontwikkeling met ons