Q_concepts_5489_AS
Workshop

Insights Discovery, communicatie en feedback die aansluit bij de ander

Via Microsoft Teams

9 november 2021 om 19:00 uur

Q_concepts_5489_AS

Onderzoek wijst uit dat communicatie voor 85% bijdraagt aan goede resultaten en succesvolle samenwerking. Slechts 15% van het succes heeft te maken met kennis en expertise. Goede communicatie zorgt voor verbinding, begrip en respect en het stelt ons in staat anderen mee te nemen. Anders gezegd, het helpt ons relaties op te bouwen, impact te hebben en invloed uit te oefenen. Het belang van communicatie neemt alleen maar toe. De maatschappij verandert, kennis en netwerken zijn voor iedereen toegankelijk. De professional van de toekomst gaat dus het verschil vooral maken met interpersoonlijke skills. En communicatie is belangrijk onderdeel hiervan. 

Wat gaan we doen?
Tijdens deze workshop bieden wij jou 2 belangrijke communicatiemodellen: Insights Discovery en Feedback. Met behulp van Insights Discovery kijken we eerst naar jouw persoonlijkheid. Want om effectief te communiceren, heb je eerst zelfinzicht nodig. Hoe zit je in elkaar, hoe kom je over en hoe kun je dit veranderen? Ook geven wij je uitleg en tips over wat voor de ander wel en niet werkt. Daarna kijken het model Feedback (geven en ontvangen van positieve en opbouwende feedback). Na afloop van deze workshop ben je in staat verschillende communicatiestijlen in te zetten, heb je meer invloed en dus meer impact.

Wie geeft de workshop 
De workshop wordt gegeven door Clemens van der Werf. Hij is gecertificeerd trainer voor Insights Discovery en Situationeel Leiderschap (SLII). Clemens begeleidt de professionals binnen Qconcepts in hun persoonlijke ontwikkeling.

Deelname is gratis
Wij organiseren deze workshop omdat wij persoonlijke ontwikkeling toejuichen en ondersteunen. En wij zien onszelf als betrokken accountants en financieel adviseurs. Betrokken bij het vak en de mensen die daarbinnen werkzaam zijn. Daarom bieden wij deze leersessie kosteloos aan, jouw deelname is gratis.

Voor wie?
De workshop is bedoeld voor audit professionals, interim financials en investment management specialisten die zich willen (blijven) ontwikkelen en/of op een informele manier willen kennismaken met Qconcepts.

Wanneer en waar?
De datum is dinsdag 9 november 2021 om 19.00 uur en duurt tot 21.00 uur. In verband met het Coronavirus wordt de workshop gegeven via Microsoft Teams. 

Meer weten?
Wil je meer weten over deze sessie, neem dan contact op met Clemens van der Werf. Zijn nummer is 06-13841010. Als je liever een persoonlijk gesprek wilt, neem dan ook contact op met Clemens. Wil je Qconcepts leren kennen, dan verbindt Clemens jou met het juiste teamlid. Ben je op zoek naar inzicht en inspiratie rondom leren, ontwikkelen en loopbaan, dan gaat Clemens graag met jou in gesprek.

Meld je aan
Kom vooral langs en kom kennis tappen. Meld je aan door je hieronder in te schrijven of te mailen naar clemens.van.der.werf@qconcepts.nl. Je ontvangt dan een link om deel te nemen aan de sessie.