Wat wij bieden

Project management

Door marktontwikkelingen moet u steeds sneller bewegen en van uw werknemers wordt verwacht dat ze interdisciplinair gaan werken. Dat betekent dat informatie, techniek en de mensen als één geheel moeten opereren. Met onze kennis van veranderprocessen begeleiden wij uw projecten.

Stap voor stap veranderen

Onze ervaren professionals beschikken over de kennis en projectvaardigheden die nodig zijn om veranderingen binnen uw organisatie te regisseren. Stap voor stap nemen zij uw teams mee en zorgen zij voor draagvlak. Onze mensen worden intensief begeleid en gecoacht en dat merkt u in de uitvoering van onze werkzaamheden.

Simone Mons en Roland Ansems

“Zowel bij de overname van Careyn als de inrichting van een teamdashboard was er een fijne samenwerking met Qconcepts. Als organisatie hielden we voldoende grip en werden we goed ondersteund."

Simone Mons en Roland Ansems

Regiomanager & manager zorg bij Thebe

Bekijk deze case

Mensen meenemen. Vanaf het begin.

Onze aanpak typeert zich door het werken van binnenuit de veranderende organisatie. We respecteren de bestaande organisatie en brengen ideeën en werkwijzen in overleg met uw medewerkers in. We nemen de regie en verantwoordelijkheid om mensen en ideeen met elkaar te verbinden. En veel belangrijker: we zijn doelgericht en we gaan door tot onze klus klaar is.

Op zoek naar een specialist?