Q_concepts_Wesel_7051_AS
Sparren met Q-ers

Loopbaankeuzes: krijg advies en een TMA Talentenanalyse

Kantoor Qconcepts te Amsterdam

26 april 2023 om 18:00 uur

Q_concepts_Wesel_7051_AS

Professionals die hun talent kennen en inzetten, zijn productiever, gezonder en gelukkiger. Dat klinkt bekend en heel mooi. Maar soms knaagt er iets. Ken jij je talenten wel en heb je scherp zicht op waar je energie van krijgt? Heb je het gevoel dat er meer in jou zit? Heb je wel eens het idee dat het werk niet zo goed meer bij je past? Of vind je het lastig om keuzes te maken hoe jij je gaat ontwikkelen in jouw functie of loopbaan? Of misschien wil je je beter kunnen profileren tijdens een sollicitatiegesprek of binnen het bedrijf waar je werkt? Het antwoord op dit soort vragen begint bij zelfinzicht. Daarom gaan wij jou helpen met het ontdekken van jouw talenten. Tijdens deze workshop kom jij er achter wat jouw belangrijkste talenten zijn en hoe jij je het beste kan ontwikkelen.

Wat gaan we doen?
Wij gaan in een kleine groep en in een vertrouwelijke setting met elkaar in gesprek over talenten en competenties. Wat kan je, wat wil je, wat vraagt het werk van je en passen deze zaken bij elkaar. Als voorbereiding op de workshop maak je een TMA Talentenanalyse. Op die manier krijg je beter zicht op hoe jij jouw talenten kan inzetten, welke zaken je energie geven en hoe jij je het beste verder kan ontwikkelen.

TMA Talentenanalyse, meer zelfinzicht
Deelnemers aan de workshop maken vooraf een assessment via een TMA Talentenanalyse. Het TMA profiel geeft inzicht in de eigen drijfveren, talenten en competenties.

Voor wie?
Deze workshop is voor audit professionals, financieel adviseurs, IT auditors en investment management specialisten die meer over zichzelf willen weten. De workshop biedt ruimte voor maximaal 6 deelnemers.

Wanneer en waar?
De datum is woensdag 26 april 2023 van 18 tot 20 uur. De locatie is kantoor Qconcepts te Amsterdam. De broodjes staan klaar.

Deelname is gratis
Wij organiseren deze intervisiesessies omdat wij persoonlijke ontwikkeling en kennis delen toejuichen en ondersteunen. En wij zien onszelf als betrokken accountants en financieel adviseurs. Betrokken bij het vak en de mensen die daarbinnen werkzaam zijn. Daarom bieden wij deze leersessie kosteloos aan, jouw deelname is gratis.

Wie begeleidt de intervisie?
De intervisie wordt begeleid door Clemens van der Werf. Hij is gecertificeerd voor Insights Discovery, Situationeel Leidinggeven (SLII), TMA Talentenanalyse en Intervisie. Clemens begeleidt de professionals binnen en buiten Qconcepts in hun persoonlijke ontwikkeling.

Meer weten of liever een persoonlijk gesprek?
Wil je meer weten over deze sessie, neem dan contact op met Clemens van der Werf. Zijn nummer is 06-13841010. Als je liever een persoonlijk gesprek wilt, neem dan ook contact op met Clemens. Wil je Qconcepts leren kennen, dan verbindt Clemens jou met het juiste teamlid.

Meld je aan
Kom vooral langs en kom kennis tappen. Meld je aan door je hieronder in te schrijven of stuur een mail naar clemens.van.der.werf@qconcepts.nl.