Voorkeur - Q-concepts_Marc_9023_AS
Workshop

Wat betekent gezond werken voor jou

Rotterdam, kantoor Qconcepts

11 juli 2022 om 15:00 uur

Voorkeur - Q-concepts_Marc_9023_AS
Je merkt dat werken, studeren en leven (soms) niet vanzelf gaan. Je wordt op meerdere fronten uitgedaagd. En hoe zorg je er dan voor dat stress en werkdruk niet met je aan de haal gaan? En dat je alle ballen met gemak in de lucht houdt en dat je de regie houdt over werk en privéleven? In die situaties is het handig om meer te weten over persoonlijk leiderschap en te ontdekken wat gezond werken voor jou betekent. Want belastbaarheid is per persoon uniek en daarmee anders.

Wat gaan we doen?
Deze training helpt je om meer grip en invloed te krijgen op jouw werk en privéleven. Wij staan stil bij de volgende vragen:

Wat is werkdruk (theorie, is het feitelijk zo of beleving, hoe is het voor jou);

  • Wat is werkbelasting (theorie, wat is voor een energie-lek of energie-gever, wat is gezond werken);
  • Wat zijn signalen en hoe communiceer je daarover (leer om signalen te herkennen en te benoemen, voer jij het goede gesprek, wat als je merkt dat collega’s overbelasting als (non) verbaal signaal afgeven);
  • Management van tijd en taken (hoe is de cultuur op de werkvloer, hoe ga je om met agenda, mail, telefoon, vergaderen, prioriteren van taken);
  • Preventie en vitaliteit (voorkomen is beter dan genezen, de vitaliteitsmeter en wat doe jij aan vitaliteit)?
Voor wie?
Deze workshop is voor alle audit professionals, financieel adviseurs, IT auditors en investment management specialisten die willen oefenen met het aanspreken van anderen en/of eigen behoeften bespreekbaar willen maken. Er is ruimte voor maximaal 20 deelnemers en dit zijn professionals van binnen en buiten Qconcepts.

Wanneer en waar?
De datum is maandag 11 juli 2022 van 15.00 tot 17.00 uur. De workshop wordt in Rotterdam op het kantoor van Qconcepts.

Wie geeft de workshop?
De workshop wordt gegeven door Cindy Faro van COVERZ consultancy.

Deelname is gratis
Wij organiseren deze training omdat wij persoonlijke ontwikkeling en kennis delen toejuichen en ondersteunen. En wij zien onszelf als betrokken accountants en financieel adviseurs. Betrokken bij het vak en de mensen die daarbinnen werkzaam zijn. Daarom bieden wij deze leersessie kosteloos aan, jouw deelname is gratis.

Meer weten of liever een persoonlijk gesprek?
Wil je meer weten over deze sessie, neem dan contact op met Clemens van der Werf. Zijn nummer is 06-13841010. Liever een persoonlijk gesprek? Neem ook dan contact op met Clemens. Als je Qconcepts wil leren kennen, dan verbindt Clemens jou met het juiste teamlid.

Meld je aan
Kom vooral langs en kom kennis tappen. Meld je aan door je hieronder in te schrijven of stuur een mail naar clemens.van.der.werf@qconcepts.nl.