Voorkeur - Q-concepts_Marc_9023_AS
Workshops

Van feedback naar feedforward

Blauw, Amerikastraat 3 te Den Bosch

15 december 2022 om 09:00 uur

Voorkeur - Q-concepts_Marc_9023_AS

Je merkt dat niet iedereen binnen je team en/of organisatie zich durft uit te spreken of fouten durft te maken. Jullie zijn lief voor elkaar en spreken elkaar nauwelijks aan. Of je merkt dat je het lastig vindt om voor jezelf op te komen. Of je spreekt anderen wel aan, maar het heeft niet het gewenste effect. In dit soort gevallen is het handig om meer te weten over effectief aanspreken. We gaan aan de slag met feedback en met iets nieuws: feedforward. Feedforward benadrukt gewenst en positief gedrag in de toekomst. Wat hoort bij aanspreken met impact: vertrouwen (wat heb je nodig om je uit te durven spreken), een open dialoog (hoe goed kan je luisteren), kwaliteitenbenadering (ligt je focus op een gebrek en het verleden of op positieve kwaliteiten en de toekomst) en individueel versus groepsgewijs aanspreken (wanneer spreek je een ander aan en wat is effectiever).

Wat gaan we doen?
Deze 1-daagse training helpt je om meer grip en invloed te krijgen feedback, zowel om eigen behoeften bespreekbaar te maken als gewenst gedrag van de ander. De training draagt bij aan een cultuur waarin mensen elkaar aanspreken op gedrag en verantwoordelijkheden en prestaties ook daadwerkelijk verbeteren o.b.v. die feedback. Je krijgt met deze training een goed beeld hoe een open en actiegerichte feedback(cultuur) bijdraagt aan een beter resultaat, welke zaken daarin aandacht vragen en wat jouw rol kan zijn om hier positief invloed op uit te oefenen. Het ochtenddeel van de training bestaat uit theorie, in de middag wordt geoefend.

Voorbereiding
Vooraf vul je een feedforward analyse in. Dit is een breinvriendelijk feedbackinstrument. De respons pakken we tijdens de training erbij om een goed beeld te krijgen hoe jouw omgeving jou invloed ziet uitoefenen. Je ontdekt op die manier wat je al goed doet en hoe je nog meer het verschil kan maken.

Voor wie?
Deze workshop is voor audit professionals, financieel adviseurs, IT auditors en investment management specialisten die willen oefenen met het aanspreken van anderen en/of eigen behoeften bespreekbaar willen maken. Er is ruimte voor maximaal 10 deelnemers en dit zijn professionals van binnen en buiten Qconcepts.

Wanneer en waar?
De datum is donderdag 15 december 2022 van 09.00 tot 17.00 uur. De locatie is Blauw, Amerikastraat te Den Bosch. De lunch wordt geregeld.

Wie geeft de workshop?
De workshop wordt gegeven door Muriel Schrikkema van bureau Direction.

Deelname is gratis
Wij organiseren deze workshop omdat wij persoonlijke ontwikkeling en kennis delen toejuichen en ondersteunen. En wij zien onszelf als betrokken accountants en financieel adviseurs. Betrokken bij het vak en de mensen die daarbinnen werkzaam zijn. Daarom bieden wij deze leersessie kosteloos aan, jouw deelname is gratis.

Meer weten of liever een persoonlijk gesprek?
Wil je meer weten over deze sessie, neem dan contact op met Clemens van der Werf. Zijn nummer is 06-13841010. Als je liever een persoonlijk gesprek wilt, neem dan ook contact op met Clemens. Wil je Qconcepts leren kennen, dan verbindt Clemens jou met het juiste teamlid.

Meld je aan
Kom vooral langs en kom kennis tappen.