Overleg
Workshop

Slim werken: grip op je werk en rust in je hoofd

Kantoor Qconcepts te Den Bosch

6 december 2022 om 13:00 uur

Overleg

Slim werken: grip op je werken en rust in je hoofd
Is 1 van deze uitspraken op jou van toepassing: ✓ Druk, druk, druk en het wordt nog steeds drukker. ✓ Ik krijg veel telefoon en e-mail en word vaak geleefd door de waan van de dag. ✓ Ik heb last van stoorzenders en het is soms moeilijk om de juiste prioriteiten te stellen. ✓ Het overzicht ontbreekt al snel weer. ✓ Ik wil veel effectiever/ efficiënter werken. ✓ Ik wil gewoon weer rust in mijn werk. Neem dan deel aan deze training en creëer in drie eenvoudige stappen jouw ideale werkdag!

Wat gaan we doen?
Wij zetten 3 praktische stappen om grip op je werk te krijgen. Als eerste toveren wij Microsoft Outlook om tot een handige time-management-cockpit. Als tweede werken wij aan rust in je hoofd. Je gaat leren hoe je voor jezelf een breinvriendelijke werkdag inruimt. Hoe je door slim te “vertragen” meer gedaan krijgt en tevens een hogere kwaliteit zult leveren. Als derde kijken we naar tips en tools om slimmer te werken. In dit onderdeel leer je verbetertools die je helpen om stap voor stap jouw ideale werkdag te creëren.

Voor wie?
Deze workshop is voor audit professionals, financieel adviseurs, IT auditors en investment management specialisten die meer controle over hun werk willen en rust in hun hoofd. De workshop biedt ruimte voor maximaal 12 deelnemers.

Wanneer en waar?
De training bestaat uit 2 delen. Deel 1 is dinsdag 6 december 2022 van 13 tot 17 uur. Deel 2 is maandag 19 december 2022 van 13 tot 17 uur. De locatie is Blauw, Amerikastraat 3 te Den Bosch.

Deelname is gratis
Wij organiseren deze workshops omdat wij persoonlijke ontwikkeling en kennis delen toejuichen en ondersteunen. En wij zien onszelf als betrokken accountants en financieel adviseurs. Betrokken bij het vak en de mensen die daarbinnen werkzaam zijn. Daarom bieden wij deze leersessie kosteloos aan, jouw deelname is gratis.

Wie verzorgt deze workshop?
De trainer wordt nog bekend gemaakt.

Meer weten of liever een persoonlijk gesprek?
Wil je meer weten over deze sessie, neem dan contact op met Clemens van der Werf. Zijn nummer is 06-13841010. Als je liever een persoonlijk gesprek wilt, neem dan ook contact op met Clemens. Wil je Qconcepts leren kennen, dan verbindt Clemens jou met het juiste teamlid.

Meld je aan
Kom vooral langs en kom kennis tappen. Meld je aan door je hieronder in te schrijven of stuur een mail naar clemens.van.der.werf@qconcepts.nl.