SLII
Sparren met Q-ers

Situationeel Leidinggeven: beter worden in leidinggeven en ontwikkelen van anderen

Kantoor Qconcepts te Amsterdam

16 februari 2023 om 18:00 uur

SLII

Audit professionals, Financials, IT auditors en Investment Management Specialisten geven al vroeg in hun loopbaan leiding aan mensen. Vragen die dan al snel opkomen: hoe motiveer ik mijn medewerkers of collega's, hoe zorg ik ervoor dat zij zich blijven ontwikkelen en werkt het om iedereen hetzelfde te behandelen? Wij geloven dat je het beste in anderen naar boven haalt als jij je leiderschapsstijl aanpast aan het competentieniveau. Door je aan te passen aan de situatie zorg je voor betrokken en verantwoordelijke mensen die al hun kennis, ervaring en motivatie zullen inzetten om hun doelen te bereiken. En zorg je voor hechte en capabele teams en maak je het verschil. Met deze workshop willen wij hieraan een bijdrage leveren.

Wat gaan we doen?
Tijdens deze workshop bieden wij jou een praktijkgericht model voor leiderschap. Met behulp van het model Situationeel Leidinggeven (SLII) van Ken Blanchard leer je om het competentieniveau van een medewerker te analyseren en leer je om daar jouw stijl van leidinggeven op aan te passen. Zo bied je iedereen de ondersteuning, sturing of aanmoediging die hij/zij nodig heeft. Na afloop van de workshop heb jij een goede en praktische tool in handen om verschillende stijlen van leidinggeven toe te passen en de ontwikkeling en motivatie van je mensen te stimuleren.

Voor wie?
De workshop is bedoeld voor audit professionals, financials, IT auditors en investment management specialisten die zich willen (blijven) ontwikkelen.

Wanneer en waar?
De datum is donderdag 16 februari 2023 van 18 tot 20 uur. De broodjes staan klaar. De locatie is kantoor Qconcepts te Amsterdam.

Sparren met Q-ers
Aan deze workshop nemen professionals van binnen en buiten Qconcepts deel. Op die manier kan je sparren met Q-ers over de inhoud maar kan je ze ook op een informele manier leren kennen.

Deelname is gratis
Wij organiseren deze workshop omdat wij persoonlijke ontwikkeling toejuichen en ondersteunen. En wij zien onszelf als betrokken accountants en financieel adviseurs. Betrokken bij het vak en de mensen die daarbinnen werkzaam zijn. Daarom bieden wij deze leersessie kosteloos aan, jouw deelname is gratis.

Wie geeft de workshop?
De workshop wordt gegeven door Clemens van der Werf. Hij is gecertificeerd trainer voor Insights Discovery, Situationeel Leiderschap (SLII), TMA Talentenanalyse en Intervisie. Clemens begeleidt de professionals binnen Qconcepts in hun persoonlijke ontwikkeling en bij de toepassing van het model SLII.

Meer weten of liever een persoonlijk gesprek?
Wil je meer weten over deze sessie, neem dan contact op met Clemens van der Werf. Zijn nummer is 06-13841010. Als je liever een persoonlijk gesprek wilt, neem dan ook contact op met Clemens. Wil je Qconcepts leren kennen, dan verbindt Clemens jou met het juiste teamlid.

Meld je aan
Kom vooral langs en kom kennis tappen. Meld je aan door je hieronder in te schrijven of te mailen naar clemens.van.der.werf@qconcepts.nl.

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum dolor sit amet, lorem ipsum dolor sit amet, lorem ipsum dolor sit amet