Recruitmentaanspreekpunten-4
Sparren met Q'ers

Selectie gesprekken

Kantoor Qconcepts te Sittard

16 juni 2023 om 18:00 uur

Recruitmentaanspreekpunten-4

Je bent succesvol als audit professional, financieel adviseur, IT auditor of investment management specialist. En dan word je ineens gevraagd om in gesprek te gaan met een sollicitant. Dan kan je wel wat hulp gebruiken en wil je weten hoe het selecteren en aannemen van nieuw personeel werkt. Want hoe bepaal je wat precies gezocht wordt? Hoe voer je professioneel een optimaal selectiegesprek, waarbij de beste kandidaat gekozen wordt? Hoe bepaal je de geschiktheid van kandidaten? Tijdens deze training werk je aan de antwoorden op deze vragen.

Wat gaan we doen?
Tijdens deze workshop bieden wij jou een praktisch model voor het voeren van werving en selectiegespreken. Wij staan stil bij vragen als: hoe bereid je het gesprek voor, welke interviewtechnieken zijn er, hoe is de rolverdeling tussen de interviewers, hoeveel ben je zelf aan het woord, hoeveel is de kandidaat aan het woord, wat zijn goede vragen en welke valkuilen zijn er. De workshop bestaat uit een stuk theorie en een rollenspel. Na afloop van deze workshop ben je beter in staat om een selectiegesprek te voeren en de juiste kandidaat te kiezen.

Wie geeft de workshop?
De workshop wordt gegeven door Clemens van der Werf. Hij heeft ruime ervaring met recruitment en het voeren van werving & selectiegesprekken. Clemens begeleidt de professionals binnen Qconcepts rondom leren, ontwikkelen en HR.

Deelname is gratis
Qconcepts is een kantoor met een missie: wij geloven dat de beste prestatie volgt als iedereen doet wat hij wil en wat hij kan. Wij willen het beste uit mensen halen en ze zo lang mogelijk voor het vak behouden. Dat maken we onder andere mogelijk door mensen te ontwikkelen (in de hoogte, diepte of breedte). En daarom delen wij onze kennis en inzichten en bieden wij deze leersessie kosteloos aan. Jouw deelname is dus gratis.

Voor wie?
De workshop is bedoeld voor audit professionals, financieel adviseurs, IT auditors en investment management specialisten die zich willen (blijven) ontwikkelen en/of op een informele manier willen kennismaken met Qconcepts.

Wanneer en waar?
De datum is donderdag 16 juni 2023 van 18 tot 20.00 uur. De workshop vindt plaats op ons kantoor te Sittard. De broodjes staan klaar.

Meer weten of liever een persoonlijk gesprek?
Wil je meer weten over deze sessie, neem dan contact op met Clemens van der Werf. Zijn nummer is 06-13841010. Als je liever een persoonlijk gesprek wilt, neem dan ook contact op met Clemens. Wil je Qconcepts leren kennen, dan verbindt Clemens jou met het juiste teamlid.

Meld je aan
Kom vooral langs en kom kennis tappen. Meld je aan door je hieronder in te schrijven of te mailen naar clemens.van.der.werf@qconcepts.nl. Je ontvangt dan een link om deel te nemen aan de sessie.

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum dolor sit amet, lorem ipsum dolor sit amet, lorem ipsum dolor sit amet