PowerBINew
Workshops

Power BI voor gevorderden

Blauw, Amerikastraat 3 te Den Bosch

8 maart 2022 om 15:00 uur

PowerBINew

Heel veel kantoren zijn inmiddels aan de slag met Power BI of in een verkennend stadium. Jij waarschijnlijk ook. Wellicht heb je al een goede start gemaakt en de eerste rapportages opgesteld. Daarbij ben je waarschijnlijk ook tegen de eerste vraagstukken aangelopen. Om je kennis naar een hoger niveau te brengen en antwoorden te vinden voor jouw casuïstiek is de training Power BI DAX & verdieping voor gevorderden opgezet. Deze training richt zich op de vervolgstappen die je kunt zetten met Power BI. Je leert de vaardigheden die nodig zijn om nog meer waarde te creëren met (real-time) data.

Wat gaan we doen?
Je wordt niet alleen (nog) enthousiaster over de mogelijkheden, maar leert ook hoe je de rapportages in Power BI een stap verder kunt brengen met nieuwe kennis. Je vergroot je vaardigheden door praktijkgerichte oefeningen tijdens deze training. We besteden veel aandacht aan het gebruikmaken van DAX-formules. DAX is een formuletaal, die lijkt op de formules uit Excel en die gebruikt wordt om berekeningen met data te doen in Power BI.

Hierna ben je in staat om de meest voorkomende berekeningen in DAX op te lossen en begrijp je de manier waarop DAX werkt, zodat je zelf ook andere berekeningen kunt maken. Daarbij krijg je de mogelijkheid om je eigen rapporten mee te nemen en gerichte vragen te stellen op onderdelen waar je tot dusver in bent vastgelopen. Dat kan gaan om DAX, maar ook om geavanceerde visualisaties of de andere onderwerpen die we behandelen. Denk daarbij aan: opfrissen van begrippen als feit/dimensie en kardinaliteit, extra handigheidjes met kruisfilters, tooltippages, e.d. en de toepassing van rechten (rol-level security, appsecurity).

Voor wie?
Deze workshop is voor alle audit professionals, financieel adviseurs en investment management specialisten met basiskennis van Power BI en daarin verdieping zoeken. De workshop biedt ruimte voor maximaal 16 deelnemers.

Wanneer en waar?
De datum is dinsdag 8 maart 2022 van 15.00 tot 17.00 uur. De locatie is Blauw, Amerikastraat 3 te Den Bosch.

Wie geeft de workshop?
De workshop wordt verzorgd door Reindert Doorn, consultant bij DOCCO. Reindert helpt zijn klanten om IT optimaal in te zetten en richt zijn dienstverlening vooral op accountantskantoren.

Deelname is gratis
Wij organiseren deze training omdat wij persoonlijke ontwikkeling en kennis delen toejuichen en ondersteunen. En wij zien onszelf als betrokken accountants en financieel adviseurs. Betrokken bij het vak en de mensen die daarbinnen werkzaam zijn. Daarom bieden wij deze leersessie kosteloos aan, jouw deelname is gratis.

Meer weten of liever een persoonlijk gesprek?
Wil je meer weten over deze sessie, neem dan contact op met Clemens van der Werf. Zijn nummer is 06-13841010. Als je liever een persoonlijk gesprek wilt, neem dan ook contact op met Clemens. Wil je Qconcepts leren kennen, dan verbindt Clemens jou met het juiste teamlid.

Meld je aan
Kom vooral langs en kom kennis tappen. Meld je aan door je hieronder in te schrijven of te mailen naar clemens.van.der.werf@qconcepts.nl. Je ontvangt dan een link om deel te nemen aan de sessie.

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum dolor sit amet, lorem ipsum dolor sit amet, lorem ipsum dolor sit amet