Q_concepts_5489_AS
Workshop

Intervisie voor professionals

Kantoor Qconcepts te Den Bosch

11 juli 2023 om 18:00 uur

Q_concepts_5489_AS

Intervisie is een vertrouwelijk en gestructureerd gesprek tussen een kleine groep mensen. Onderwerp van gesprek zijn vraagstukken die samenhangen met het werk. Het doel is om de kwaliteit van het werk te verbeteren. Intervisie is dus veel breder dan bijvoorbeeld vaktechnisch overleg of consultaties. Intervisie richt zich voornamelijk op persoons- en functie-gebonden vraagstukken. De kracht van intervisie is dat je in een vertrouwelijke setting gebruik maakt van de kennis en kunde van jouw collega’s / vakgenoten: het wordt ook peer-leren genoemd.

Handig voor RA en AA: intervisie wordt door de NBA gezien als goede leervorm. Op deze manier kan je dus werken aan je PE-portfolio.

Wat gaan we doen?
De groep bestaat uit 4 tot 6 deelnemers en wordt begeleid door een intervisie expert. Iedere deelnemer brengt een persoonlijke casus in uit de werkomgeving en wordt vertrouwelijk besproken.

Voor wie?
Deze intervisie is audit- en finance professionals, IT auditors en consultants investment management, data en ESG (vast en interim).

Wanneer en waar?
De datum is dinsdag 11 juli 2023 van 18.00 uur tot 20.00 uur. De locatie is kantoor Qconcepts te den Bosch. De broodjes staan klaar.

Deelname is gratis
Wij organiseren deze intervisiesessies omdat wij persoonlijke ontwikkeling en kennis delen toejuichen en ondersteunen. En wij zien onszelf als betrokken accountants en adviseurs. Betrokken bij het vak en de mensen die daarbinnen werkzaam zijn. Daarom bieden wij deze intervisie kosteloos aan.

Wie begeleidt de intervisie?
De intervisie wordt begeleid door Clemens van der Werf. Hij is gecertificeerd voor Insights Discovery, Situationeel Leidinggeven (SLII), TMA Talentenanalyse en Intervisie.

Meer weten of liever een persoonlijk gesprek?
Wil je meer weten over deze sessie, neem dan contact op met Clemens van der Werf. Zijn nummer is 06-13841010. Als je liever een persoonlijk gesprek wilt of als je meer over Qconcepts wilt weten, neem dan ook contact op met Clemens. Dan verbindt hij jou met de juiste teamleden.

Meld je aan
Kom vooral langs en kom kennis tappen. Meld je aan door je hieronder in te schrijven of stuur een mail naar clemens.van.der.werf@qconcepts.nl.