Voorkeur - Q-concepts_Anne_2281
Sparren met Q-ers

Intervisie voor mentoren, leren van en met elkaar

blauw, Amerikastraat 3 te Den Bosch

14 december 2022 om 15:00 uur

Voorkeur - Q-concepts_Anne_2281

Intervisie is een georganiseerd gesprek tussen een kleine groep mensen, die werkzaam zijn binnen eenzelfde vak- of werkgebied. Onderwerp van gesprek zijn vraagstukken die samenhangen met het werk. Intervisie is dus veel breder dan bijvoorbeeld vaktechnisch overleg of consultaties. Intervisie richt zich voornamelijk op persoons- en functie-gebonden vraagstukken. De kracht van intervisie is dat je in een vertrouwelijke setting gebruik maakt van de kennis en kunde van jouw collega’s / vakgenoten: het wordt ook peer-leren genoemd.

Voor RA’s en AA’s is het belangrijk om te weten dat intervisie vanuit de NBA wordt gezien als leervorm. Op de deze manier kan je dus werken aan je PE-portfolio, je persoonlijke ontwikkeling en de kwaliteit van wat je doet.

Wat gaan we doen?
Iedere intervisie groep wordt begeleid door een intervisie expert en bestaat uit 4 tot 6 deelnemers. Iedere deelnemer brengt een persoonlijke casus in uit de werkomgeving en wordt vertrouwelijk besproken. Er zijn 3 intervisiegroepen:

• Intervisie voor ervaren professionals
• Intervisie voor mentoren
• Intervisie rondom loopbaan vragen.

Voor wie?
Deze intervisie is speciaal voor mentoren (audit professionals, financieel adviseurs, IT auditors of investment management specialisten die leidinggeven en graag daarover met elkaar in gesprek gaan).

Wanneer en waar?
De datum is woensdag 14 december 2022 van 15 tot 17.00 uur. De locatie is Blauw, Amerikastraat 3 te Den Bosch.

Sparren met Q-ers
Aan deze workshop nemen professionals van binnen en buiten Qconcepts deel. Op die manier kan je sparren met Q-ers over de inhoud maar kan je ze ook op een informele manier leren kennen.

Deelname is gratis
Wij organiseren deze intervisiesessies omdat wij persoonlijke ontwikkeling en kennis delen toejuichen en ondersteunen. En wij zien onszelf als betrokken accountants en financieel adviseurs. Betrokken bij het vak en de mensen die daarbinnen werkzaam zijn. Daarom bieden wij deze leersessie kosteloos aan, jouw deelname is gratis.

Wie begeleidt de intervisie?
De intervisie wordt begeleid door Clemens van der Werf. Hij is gecertificeerd voor Insights Discovery, Situationeel Leidinggeven (SLII), TMA Talentenanalyse en Intervisie. Clemens begeleidt de professionals van Qconcepts in hun persoonlijke ontwikkeling en bij intervisie sessies.

Meer weten of liever een persoonlijk gesprek?
Wil je meer weten over deze sessie, neem dan contact op met Clemens van der Werf. Zijn nummer is 06-13841010. Liever een persoonlijk gesprek? Neem ook dan contact op met Clemens. Als je Qconcepts wil leren kennen, dan verbindt Clemens jou met het juiste teamlid.

Meld je aan
Kom vooral langs en kom kennis tappen. Meld je aan door je hieronder in te schrijven of stuur een mail naar clemens.van.der.werf@qconcepts.nl.