Q_concepts_5489_AS
Sparren met Q'ers

Intervisie voor ervaren professionals

Kantoor Qconcepts te Den Bosch

22 maart 2023 om 18:00 uur

Q_concepts_5489_AS

Intervisie is een georganiseerd gesprek tussen een kleine groep mensen, die werkzaam zijn binnen eenzelfde vak- of werkgebied. Onderwerp van gesprek zijn vraagstukken die samenhangen met het werk. Het doel is om de kwaliteit van het werk te verbeteren. Intervisie is dus veel breder dan bijvoorbeeld vaktechnisch overleg of consultaties. Intervisie richt zich voornamelijk op persoons- en functie-gebonden vraagstukken. De kracht van intervisie is dat je in een vertrouwelijke setting gebruik maakt van de kennis en kunde van jouw collega’s / vakgenoten: het wordt ook peer-leren genoemd.

Voor RA’s en AA’s is het belangrijk om te weten dat intervisie vanuit de NBA wordt gezien als leervorm. Op de deze manier kan je dus werken aan je PE-portfolio, je persoonlijke ontwikkeling en de kwaliteit van wat je doet. Het is dus om meerdere redenen goed om met intervisie aan de slag te gaan. Het is leren van en met elkaar, en het draagt bij aan kwaliteit.

Wat gaan we doen?
Iedere intervisie groep wordt begeleid door een intervisie expert en bestaat uit 4 tot 6 deelnemers. Iedere deelnemer brengt een persoonlijke casus in uit de werkomgeving en wordt vertrouwelijk besproken. Er zijn 3 intervisiegroepen:

  • Intervisie voor lerende professionals (0 tot 6 jaar werkervaring)
  • Intervisie voor ervaren professionals (7+ jaar werkervaring)
  • Intervisie voor loopbaankeuzes.

Voor wie?
Deze intervisie is speciaal voor ervaren professionals (managers in audit, financieel advies, IT audit en investment management). De deelnemers zijn professionals van binnen en buiten Qconcepts.

Wanneer en waar?
De datum is woensdag 22 maart 2023 van 18.00 uur tot 20.00 uur. De locatie is kantoor Qconcepts te Den Bosch. De broodjes staan klaar.

Deelname is gratis
Wij organiseren deze intervisiesessies omdat wij persoonlijke ontwikkeling en kennis delen toejuichen en ondersteunen. En wij zien onszelf als betrokken accountants en financieel adviseurs. Betrokken bij het vak en de mensen die daarbinnen werkzaam zijn. Daarom bieden wij deze leersessie kosteloos aan, jouw deelname is gratis.

Wie begeleidt de intervisie?
De intervisie wordt begeleid door Clemens van der Werf. Hij is gecertificeerd voor Insights Discovery, Situationeel Leidinggeven (SLII), TMA Talentenanalyse en Intervisie. Clemens begeleidt de professionals binnen Qconcepts in hun persoonlijke ontwikkeling en bij intervisie sessies.

Meer weten of liever een persoonlijk gesprek?
Wil je meer weten over deze sessie, neem dan contact op met Clemens van der Werf. Zijn nummer is 06-13841010. Als je liever een persoonlijk gesprek wilt, neem dan ook contact op met Clemens. Wil je Qconcepts leren kennen, dan verbindt Clemens jou met het juiste teamlid.

Meld je aan
Kom vooral langs en kom kennis tappen. Meld je aan door je in te schrijven via de website (www.q-concepts.nl/events) of stuur een mail naar clemens.van.der.werf@qconcepts.nl.