carindeben-photography-kantoor_23
Workshops

Intervisie rondom Loopbaankeuzes

Via Microsoft Teams

16 september 2021 om 19:00 uur

carindeben-photography-kantoor_23

Veel accountants willen het beroep verlaten vanwege werkdruk en toenemende regelgeving. Volgens de NBA Young Profs zijn er verbeteringen te zien, maar is er nog wel wat te winnen. Er zijn kantoren die het anders aanpakken en laten zien dat werken in accountancy leuk en duurzaam kan zijn. Veel accountants kunnen zich dat niet voorstellen en zien het verlaten van de sector als enige optie. Voor de sector is verloop een groot verlies, voor de accountant in kwestie vaak ook. Want in veel gevallen spreekt het vak an sich enorm aan. Voor die groep professionals organiseren wij deze intervisie sessie.

Wat gaan we doen?
Tijdens de intervisie gaan we met 3 tot 5 audit professionals van andere organisaties in gesprek over jouw vraag of case. Het kan bijv. gaan over hoe je persoonlijke wensen bespreekbaar maakt, hoe je ondanks werkdruk toekomt aan studie en ontspanning, of je in audit wilt blijven, of je overstapt naar de business, of je de start als freelancer past of hoe je door de mooie verhalen van andere kantoren heen prikt als je binnen audit wilt blijven. Iedere vraag rondom leren, ontwikkelen en loopbaan is mogelijk. Wij werken in een vertrouwelijke setting, zullen veel open vragen stellen en wij bieden elkaar kennis en inzicht. Na afloop van deze intervisie sessie ben je beter in staat een loopbaankeuze te maken.

Wie begeleidt de intervisie?
De intervisie sessie wordt verzorgd door Clemens van der Werf. Hij begeleidt de audit professionals en financieel adviseurs van Qconcepts rondom leren, ontwikkelen en HR. Hij stelt deze expertise ook graag ter beschikking van andere professionals.

Deelname is gratis
Wij organiseren deze intervisie omdat wij persoonlijke ontwikkeling toejuichen en ondersteunen. En wij zien onszelf als betrokken accountants en financieel adviseurs. Betrokken bij het vak en de mensen die daarbinnen werkzaam zijn. Daarom bieden wij deze leersessie kosteloos aan, jouw deelname is gratis.

Voor wie?
De intervisie is bedoeld voor audit professionals die zich willen (blijven) ontwikkelen en/of op een informele manier willen kennismaken met Qconcepts.

Wanneer en waar?
De datum is donderdag 16 september 2021 om 19.00 uur en duurt tot 21.00 uur. In verband met het Coronavirus wordt de intervisie gegeven via Microsoft Teams. Mochten de versoepelingen zich doorzetten en een fysieke ontmoeting weer tot de mogelijkheden behoren, dan gaan we in overleg met de deelnemers wat de voorkeur heeft.

Meer weten of liever een persoonlijk gesprek?
Wil je meer weten over deze sessie, neem dan contact op met Clemens van der Werf. Zijn nummer is 06-13841010. Als je liever een persoonlijk gesprek wilt, neem dan ook contact op met Clemens. Wil je Qconcepts leren kennen, dan verbindt Clemens jou met het juiste teamlid. Ben je op zoek naar inzicht en inspiratie rondom leren, ontwikkelen en loopbaan, dan gaat Clemens graag met jou in gesprek.

Meld je aan
Kom vooral langs en kom kennis tappen. Meld je aan door je hieronder in te schrijven of stuur een mail naar clemens.van.der.werf@qconcepts.nl. Na aanmelding ontvang je een link zodat je kan deelnemen aan het webinar.