Q_concepts_5489_AS
Workshops

Intervisie rondom loopbaankeuzes (voor audit professionals)

Kantoor Qconcepts, Den Bosch

14 december 2021 om 18:00 uur

Q_concepts_5489_AS

Veel accountants willen het beroep verlaten vanwege werkdruk en toenemende regelgeving. Volgens de NBA Young Profs zijn er verbeteringen te zien, maar is er nog wel wat te winnen. Er zijn kantoren die het anders aanpakken en laten zien dat werken in accountancy leuk en duurzaam kan zijn. Veel accountants kunnen zich dat niet voorstellen en zien het verlaten van de sector als enige optie. Voor de sector is verloop een groot verlies, voor de accountant in kwestie vaak ook. Want in veel gevallen spreekt het vak an sich enorm aan. Voor die groep professionals organiseren wij deze intervisie sessie.

Wat gaan we doen?
Tijdens de intervisie gaan we met 4 tot 6 vakgenoten in gesprek over jouw vraag of case. Het kan bijv. gaan over hoe je persoonlijke wensen bespreekbaar maakt, hoe je ondanks werkdruk toekomt aan studie en ontspanning, of je in audit wilt blijven, of je overstapt naar de business, of je de start als freelancer past of hoe je door de mooie verhalen van andere kantoren heen prikt als je binnen het vakgebied wilt blijven. Iedere vraag rondom leren, ontwikkelen en loopbaan is mogelijk. Wij werken in een vertrouwelijke setting, zullen veel open vragen stellen en wij bieden elkaar kennis en inzicht. Na afloop van deze intervisie sessie ben je beter in staat een loopbaankeuze te maken.

Deelname is gratis
Wij organiseren deze intervisie omdat wij persoonlijke ontwikkeling toejuichen en ondersteunen. En wij zien onszelf als betrokken accountants en financieel adviseurs. Betrokken bij het vak en de mensen die daarbinnen werkzaam zijn. Daarom bieden wij deze leersessie kosteloos aan, jouw deelname is gratis.

Meer zelfinzicht via TMA Talentenanalyse
Deelnemers aan de workshop krijgen na afloop de gelegenheid om een assessment te doen en een TMA Talentenanalyse samen te stellen. Het TMA profiel geeft inzicht in de eigen drijfveren, talenten en competenties.

Voor wie?
De intervisie is bedoeld voor audit professionals die zich willen (blijven) ontwikkelen en/of op een informele manier willen kennismaken met Qconcepts.

Wanneer en waar?
De datum is dinsdag 14 december 2021 van 18.00 uur tot 20.00 uur. De locatie is het kantoor van Qconcepts te Den Bosch aan de Reitscheweg 45. Er staan broodjes klaar.

Wie begeleidt de intervisie?
De intervisie wordt begeleid door Clemens van der Werf. Hij is gecertificeerd voor Insights Discovery, Situationeel Leidinggeven (SLII), TMA Talentenanalyse en Intervisie. Clemens begeleidt de professionals binnen Qconcepts in hun persoonlijke ontwikkeling en bij intervisie sessies.

Meer weten of liever een persoonlijk gesprek?
Wil je meer weten over deze sessie, neem dan contact op met Clemens van der Werf. Zijn nummer is 06-13841010. Als je liever een persoonlijk gesprek wilt, neem dan ook contact op met Clemens. Wil je Qconcepts leren kennen, dan verbindt Clemens jou met het juiste teamlid.

Meld je aan
Kom vooral langs en kom kennis tappen. Meld je aan door je hieronder in te schrijven of stuur een mail naar clemens.van.der.werf@qconcepts.nl. Na aanmelding ontvang je een link zodat je kan deelnemen aan het webinar.