Q_concepts_5489_AS
Sparren met Q-ers

Intervisie rondom fraude en continuïteit

Kantoor Qconcepts te Rotterdam

13 september 2022 om 18:00 uur

Q_concepts_5489_AS

Intervisie is een georganiseerd gesprek tussen een kleine groep mensen, die werkzaam zijn binnen eenzelfde vak- of werkgebied. Het doel is om de kwaliteit van het werk te verbeteren. Intervisie richt zich voornamelijk op persoons- en functie-gebonden vraagstukken. Intervisie is dus veel breder dan bijvoorbeeld vaktechnisch overleg of consultaties. De kracht van intervisie is dat je in een vertrouwelijke setting gebruik maakt van de kennis en kunde van jouw collega’s / vakgenoten: het wordt ook peer-leren genoemd.

Voor RA’s en AA’s is het belangrijk om te weten dat intervisie vanuit de NBA wordt gezien als leervorm. Op deze manier werk je dus aan je PE-portfolio, je persoonlijke ontwikkeling en de kwaliteit van wat je doet.

Wat gaan we doen?
Iedere intervisie groep wordt begeleid door een intervisie expert en bestaat uit 4 tot 6 deelnemers. Iedere deelnemer brengt een persoonlijke casus in uit de werkomgeving en wordt vertrouwelijk besproken. Er zijn 4 intervisiegroepen:

• Intervisie voor professionals in Healthcare
• Intervisie voor professionals rondom Fraude en Continuïteit
• Intervisie voor mentoren
• Intervisie rondom Loopbaan en Persoonlijke ontwikkeling.

Voor wie?
Deze intervisie is speciaal voor audit- en finance die over vraagstukken rondom fraude en continuïteit willen sparren. De deelnemers zijn professionals van binnen en buiten Qconcepts.

Wanneer en waar?
De datum is dinsdag 13 september 2022 van 18 tot 20 uur. De broodjes staan klaar. De locatie is het kantoor van Qconcepts te Rotterdam, Rivium Boulevard 224.

Deelname is gratis
Wij organiseren deze intervisiesessies omdat wij persoonlijke ontwikkeling en kennis delen toejuichen en ondersteunen. En wij zien onszelf als betrokken accountants en financieel adviseurs. Betrokken bij het vak en de mensen die daarbinnen werkzaam zijn. Daarom bieden wij deze leersessie kosteloos aan, jouw deelname is gratis.

Wie begeleidt de intervisie?
De intervisie wordt begeleid door Clemens van der Werf. Hij is gecertificeerd voor Insights Discovery, Situationeel Leidinggeven (SLII), TMA Talentenanalyse en Intervisie. Clemens begeleidt de professionals binnen Qconcepts in hun persoonlijke ontwikkeling en bij intervisie sessies.

Meer weten of liever een persoonlijk gesprek?
Wil je meer weten over deze sessie, neem dan contact op met Clemens van der Werf. Zijn nummer is 06-13841010. Als je liever een persoonlijk gesprek wilt, neem dan ook contact op met Clemens. Wil je Qconcepts leren kennen, dan verbindt Clemens jou met het juiste teamlid.

Meld je aan
Kom vooral langs en kom kennis tappen. Meld je aan door je hieronder in te schrijven of stuur een mail naar clemens.van.der.werf@qconcepts.nl.