Focus AANUIT_
Inspiratiesessie

Focus: krijg meer gedaan in wereld vol afleidingen

Kantoor Qconcepts te Enschede

12 januari 2023 om 16:00 uur

Focus AANUIT_

Her gevecht om onze aandacht is één van de grootste uitdagingen van het komende decennium. De inspiratiesessie Focus AAN/UIT is een leuke en laagdrempelige manier om het belang van focus te snappen. Met behulp van publieksvragen bespreken we recente inzichten en onderzoeken over concentratie en aandacht en, belangrijker nog, de uitdagingen die spelen op dit gebied.

Wat gaan we doen?
De deelnemers worden geinspireerd door de werking van focus en het dichten van energielekken. Zaken die aan bod komen: hoe werkt concentratie, aandacht en stress op neurologisch gebied? Wat zijn praktische voorbeelden van grip op focus en wat is een flowcurve? Welke uitdagingen zijn er rondom werk- en privébalans. Wat is het verschil tussen stress en werkdruk. En hoe jij je eigen focus kan verbeteren en nieuwe gewoonten kan aanleren.

Voor wie?
Deze inspiratiesessie is speciaal voor audit professionals, werkzaam in accountancy en voor klanten van Qconcepts. Introducees zijn ook van harte welkom.

Wanneer en waar?
De datum is donderdag 12 januari 2023 van 16 tot 18.00 uur. De locatie is kantoor Qconcepts te Enschede. Na afloop toosten we op het nieuwe jaar en de opening van ons nieuwe kantoor.

Deelname is gratis
Wij organiseren regelmatig workshops omdat wij persoonlijke ontwikkeling en kennis delen toejuichen en ondersteunen. En wij zien onszelf als betrokken accountants en financieel adviseurs. Betrokken bij het vak en de mensen die daarbinnen werkzaam zijn. Daarom bieden wij deze inspiratiesessie kosteloos aan, jouw deelname is gratis.

Wie verzorgt de workshop?
De inspiratiesessie wordt verzorgd door Mirjam Pels, keynote spreker van Focus Academy. Deelnemers aan de inspiratiesessie ontvangen het boek Focus AAN/UIT van Mark Tigchelaar.

Meer weten of liever een persoonlijk gesprek?
Wil je meer weten over deze sessie, neem dan contact op met Clemens van der Werf. Zijn nummer is 06-13841010. Als je liever een persoonlijk gesprek wilt, neem dan ook contact op met Clemens. Wil je Qconcepts leren kennen, dan verbindt Clemens jou met het juiste teamlid.

Meld je aan
Kom vooral langs en kom kennis tappen. Meld je aan door je hieronder in te schrijven of stuur een mail naar clemens.van.der.werf@qconcepts.nl.