Insights kleuren
Sparren met Q-ers

Insights Discovery: krijg inzicht in jouw persoonlijkheid en word beter in samenwerken

Kantoor Qconcepts te Sittard

30 maart 2023 om 18:00 uur

Insights kleuren

Organisaties zijn volop in beweging. Robotiseren, digitaliseren, toezicht en globaliseren. Het belang van het verleden en terugkijken nemen af, vooruitkijken, samenwerken en het belang van goede relaties nemen toe. De professional van de toekomst maakt dus het verschil met goede intermenselijke skills. Met deze workshop willen wij hieraan een bijdrage leveren.

Wat gaan we doen?
Tijdens deze workshop bieden wij jou een model om inzicht in jouw persoonlijkheid en die van de ander te krijgen. En op basis hiervan effectiever te worden in samenwerken. Met je klant, met je collega, met je baas, met je teamleden. Zelfs met je partner en familieleden. Uit onderzoek blijkt dat wanneer mensen een goed beeld van zichzelf hebben zij ook beter in staat zijn zich in de ander te verplaatsen. En in hun communicatie en gedrag rekening te houden met hoe de ander in elkaar steekt. Om het in een metafoor uit te drukken: je leert om een kameleon te worden. Je leert om de kleur van de ander aan te nemen maar je blijft jezelf. En zo word je beter in samenwerken.

Insights Discovery
Tijdens de workshop wordt gebruik gemaakt van Insights Discovery. Dit brengt op snelle en betrouwbare wijze psychologische voorkeuren in beeld en is gebaseerd op het werk van Carl Jung, een wereldberoemde Zwitserse psychiater en psycholoog. Het model wordt door veel organisaties gebruikt om zelfinzicht, effectieve communicatie en respectvolle samenwerking te bevorderen.

Deelname is gratis
Wij organiseren deze workshop omdat wij persoonlijke ontwikkeling toejuichen en ondersteunen. En wij zien onszelf als betrokken accountants en financieel adviseurs. Betrokken bij het vak en de mensen die daarbinnen werkzaam zijn. Daarom bieden wij deze leersessie kosteloos aan, jouw deelname is gratis.

Sparren met Q-ers
Aan deze workshop nemen professionals van binnen en buiten Qconcepts deel. Op die manier kan je sparren met Q-ers over de inhoud maar kan je ze ook op een informele manier leren kennen.

Jouw persoonlijke profiel
Deelnemers aan de workshop krijgen na afloop de gelegenheid om via een vragenlijst een persoonlijk profiel Insights Discovery samen te stellen. Het profiel geeft inzicht in de eigen persoonlijkheid en de kwaliteiten / eigenschappen die daarmee samenhangen.
 
Voor wie?
De workshop is bedoeld voor audit professionals, financieel adviseurs, IT auditors en investment management specialisten die zich willen (blijven) ontwikkelen en/of op een informele manier willen kennis maken met Qconcepts.

Wanneer en waar?
De datum is donderdag 21 september 2023 van 18 tot 20.00 uur. De bijeenkomst vindt plaats op kantoor Qconcepts te Sittard. De broodjes staan klaar.

Wie geeft de workshop?
De workshop wordt gegeven door Clemens van der Werf. Hij is gecertificeerd trainer voor Insights Discovery, Situationeel Leiderschap (SLII), TMA Talentenanalyse en Intervisie. Clemens begeleidt de professionals binnen Qconcepts in hun persoonlijke ontwikkeling en de toepassing van het model Insights Discovery.

Meer weten of liever een persoonlijk gesprek?
Wil je meer weten over deze sessie, neem dan contact op met Clemens van der Werf. Zijn nummer is 06-13841010. Als je liever een persoonlijk gesprek wilt, neem dan ook contact op met Clemens. Wil je Qconcepts leren kennen, dan verbindt Clemens jou met het juiste teamlid.

Meld je aan
Kom vooral langs en kom kennis tappen. Meld je aan door je hieronder in te schrijven of te mailen naar clemens.van.der.werf@qconcepts.nl.

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum dolor sit amet, lorem ipsum dolor sit amet, lorem ipsum dolor sit amet