Contact
Maak kennis met Q

Digitaal koffiedrinken met de audit teams

Via Microsoft Teams

22 juni 2021 om 09:00 uur

Contact

Digitaal op de koffie, met speciaal aanbod voor iedere deelnemer
Door Corona zijn de mogelijkheden om elkaar te zien beperkt. De behoefte aan sociaal contact en nieuwe mensen ontmoeten, is onverminderd aanwezig. Daarom organiseren wij deze sessie. Wij stellen onze deur voor je open en drinken graag koffie met jou. Tijdens de koffie laten twee teamleden / audit professionals hun nieuwe kantoor zien en vertellen zij over zichzelf en Qconcepts. Natuurlijk zijn zij ook benieuwd naar jou, wie je bent, wat je zoekt in audit en welke vragen je hebt.

Wie ga je ontmoeten?
Je ontmoet audit professionals van het team uit Den Bosch, Sittard, Arnhem, Rotterdam of Amsterdam. 

Voor wie?
Digitaal op de koffie is bedoeld voor iedere audit professional die op een informele manier wil kennismaken met Qconcepts.

Speciaal aanbod voor iedere deelnemer
Voor iedere deelnemer hebben wij een speciaal aanbod. Wij leveren graag een bijdrage aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Daarom mag je met onze talent manager in gesprek over jouw persoonlijkheid, drijfveren, talenten, competenties en/of leiderschapsstijl. Jij mag kiezen over welk onderwerp het gaat. Samen met onze talent manager maak je een persoonlijke analyse en hij geeft je tips voor jouw ontwikkeling. Daarbij maakt onze talent manager gebruik van de modellen Insights Discovery, TMA Methode en Situationeel Leiderschap (SLII).

Wanneer?

De datum is dinsdag 22 juni 2021. Het koffiedrinken en kennismaken duurt tot 15 tot 30 minuten en kan de hele dag worden gepland op een tijdstip dat jou uitkomt. De ontmoeting is via Microsoft Teams.

Meer weten?
Wil je meer weten over deze sessie, neem dan contact op met Clemens van der Werf. Hij kan jouw vragen beantwoorden en een tijdstip met je plannen. Het nummer van Clemens is 06-13841010.

Als je liever wilt praten over jouw persoonlijke ontwikkeling of loopbaankeuzes, neem dan ook contact op met Clemens. Hij is onze expert rondom leren, ontwikkelen en HR. Clemens maakt graag tijd voor je.

Meld je aan
Kom vooral langs en kom kennis maken. Meld je aan door je hieronder in te schrijven of te mailen naar clemens.van.der.werf@qconcepts.nl. Clemens spreekt een tijdstip met je af en stuurt je daarna een link om deel te nemen aan de sessie.

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum dolor sit amet, lorem ipsum dolor sit amet, lorem ipsum dolor sit amet