Q_concepts_Wesel_7051_AS
Sparren met Q-ers

Insights Discovery: communicatie en feedback afstemmen op de ander

Kantoor Qconcepts te Sittard

30 maart 2023 om 15:00 uur

Q_concepts_Wesel_7051_AS

Onderzoek wijst uit dat communicatie voor 85% bijdraagt aan goede resultaten en succesvolle samenwerking. Slechts 15% van het succes heeft te maken met kennis en expertise. Goede communicatie zorgt voor verbinding, begrip en respect en het stelt ons in staat anderen mee te nemen. Anders gezegd, het helpt ons relaties op te bouwen, impact te hebben en invloed uit te oefenen. Het belang van communicatie neemt alleen maar toe. De maatschappij verandert, kennis en netwerken zijn voor iedereen toegankelijk. De professional van de toekomst gaat dus het verschil vooral maken met interpersoonlijke skills. En communicatie is belangrijk onderdeel hiervan. 

Wat gaan we doen?
Tijdens deze workshop bieden wij jou 2 belangrijke communicatiemodellen: Insights Discovery en Feedback. Met behulp van Insights Discovery kijken we eerst naar jouw persoonlijkheid. Want om effectief te communiceren, heb je eerst zelfinzicht nodig. Hoe zit je in elkaar, hoe kom je over en hoe kun je dit veranderen? Ook geven wij jou uitleg en tips over wat voor de ander wel en niet werkt. Daarna kijken het model Feedback (geven en ontvangen van positieve en opbouwende feedback). Na afloop van deze workshop ben je in staat verschillende communicatiestijlen in te zetten, heb je meer invloed en dus meer impact.

Voor wie?
Deze workshop is voor audit professionals, financieel adviseurs, IT auditors en investment management specialisten die meer over communicatie en feedback willen weten.

Wanneer en waar?
De datum is donderdag 30 maart 2023 van 15 tot 17 uur. De locatie is kantoor Qconcepts te Sittard.

Deelname is gratis
Wij organiseren deze intervisiesessies omdat wij persoonlijke ontwikkeling en kennis delen toejuichen en ondersteunen. En wij zien onszelf als betrokken accountants en financieel adviseurs. Betrokken bij het vak en de mensen die daarbinnen werkzaam zijn. Daarom bieden wij deze leersessie kosteloos aan, jouw deelname is gratis.

Wie geeft de workshop?
De workshop wordt gegeven door Clemens van der Werf. Hij is gecertificeerd voor Insights Discovery, Situationeel Leidinggeven (SLII), TMA Talentenanalyse en Intervisie. Clemens begeleidt de professionals binnen en buiten Qconcepts in hun persoonlijke ontwikkeling.

Meer weten of liever een persoonlijk gesprek?
Wil je meer weten over deze sessie, neem dan contact op met Clemens van der Werf. Zijn nummer is 06-13841010. Als je liever een persoonlijk gesprek wilt, neem dan ook contact op met Clemens. Wil je Qconcepts leren kennen, dan verbindt Clemens jou met het juiste teamlid.

Meld je aan
Kom vooral langs en kom kennis tappen. Meld je aan door je hieronder in te schrijven of stuur een mail naar clemens.van.der.werf@qconcepts.nl.