Referentie

CINOP-ECBO

Huub Dekkers, bestuurder bij Stichting CINOP - ECBO:

“Samenwerken met Qconcepts gaat verder dan cijfers. Je bouwt echt een relatie op.”

Waarom heeft u gekozen voor Qconcepts?
“Een aantal jaar geleden stonden we aan de vooravond van flinke vernieuwingen bij CINOP. We zijn op zoek gegaan naar een nieuwe accountant, waarbij we het van belang vonden dat deze lokaal aanwezig was. Toen Qconcepts zichzelf voorstelde, waren we enthousiast over de aanpak. Ook was er een goede klik met de contactpersonen."
 
Waar helpt Qconcepts CINOP bij?
“Qconcepts helpt ons bij de jaarrekeningcontrole. Daarbij hebben we de afgelopen drie jaar samen veel stappen gezet op weg naar een professionelere financiële organisatie. De start van onze samenwerking was vrij heftig; als CINOP hadden we op financieel gebied veel stappen te zetten. In diezelfde periode hebben we een nieuw ERP-systeem geïmplementeerd.

Deze situatie heeft het team van Qconcepts nooit in de weg gezeten. We hebben samen constructief gekeken hoe we onze organisatie gezond konden krijgen. Daarbij was het team niet bang om te constateren dat iets goed of juist slecht was. Alles werd bespreekbaar gemaakt. En stap voor stap zijn we financieel gezond geworden. De laatste jaarrekeningcontrole stond alles op groen!”
 
Wat valt positief op aan de samenwerking?
“De aanpak van Qconcepts bevalt goed. Doordat er mensen met ervaring werken in het team, krijgen we een andere controle dan we bij andere kantoren gewend waren. Het contact is van volwassene tot volwassene en de goede vragen worden gesteld. Dat is knap, want onze organisatie heeft een vrij ingewikkelde structuur. Als stichting maken we gebruik van diverse subsidies, en daarnaast zijn we internationaal in meer dan 30 landen actief. Toch begrijpt Qconcepts hoe het werkt in onze organisatie.

Maar misschien nog wel belangrijker: Q’ers zijn menselijk en oprecht geïnteresseerd. Niet alleen in de organisatie, maar ook in de mensen. We houden elkaar op de hoogte en communiceren makkelijk. Zo bouwen we echt een relatie op, iets dat ik erg waardevol vind. Samenwerken met Qconcepts gaat verder dan cijfers.”

 

Over CINOP
Met een historie van meer dan 35 jaar is stichting CINOP al decennialang expert in leren, opleiden en ontwikkelen. We zijn toonaangevend strategisch partner in leren met impact. Samen met onze partners uit onderwijs, overheid en bedrijfsleven.
Stichting CINOP is een maatschappelijke onderneming. We willen eraan bijdragen dat iedereen de kans heeft zich te ontwikkelen en mee kan doen in de maatschappij, nu en straks. We streven niet naar winstmaximalisatie, maar naar voldoende opbrengsten om continuïteit en innovatie voor onze klanten en partners te kunnen waarborgen.
Thijs van de Schans-1

Sparren met het team van CINOP?

06 - 30 36 69 89 Mail Thijs van de Schans