Nieuws

Voor het achtste jaar op rij is Q-Concepts FD Gazelle

1 min lezen

Redactie

Redactie  -  donderdag 29 oktober 2020

Wat zijn we trots! Voor het achtste jaar op rij is Q-Concepts uitgeroepen tot FD Gazelle. Dat betekent dat wij ook dit jaar tot de snelst groeiende ondernemingen van Nederland behoren. Een geweldige teamprestatie!

Thijs van de Schans, partner bij Q-Concepts: "Acht jaar op rij uitgeroepen worden tot een FD Gazelle, dat is bijzonder! We zijn er bij Q van overtuigd dat onze senior professionals dit mogelijk maken. Iedere dag zetten zij zich in om hoge kwaliteit te leveren voor onze klanten en om een goede band met hen op te bouwen. Dat we dit ook in deze bijzondere tijd van Corona en videocalls hebben weten te realiseren maakt het extra bijzonder. Deze award is een beloning voor hard en goed werk van ons allemaal."

Wat zijn de FD Gazellen Awards?

De FD Gazellen Awards worden jaarlijks georganiseerd door het Financieele Dagblad om uitmuntend ondernemerschap te belonen en in de spotlights te zetten. Daarbij vormen financiële gezondheid en een omzetgroei van minimaal 20% over de afgelopen drie jaar de norm. Sinds 2013 heeft Q-Concepts onafgebroken deze award gewonnen. Een prestatie die we met het hele team hebben neergezet.

Prijsuitreiking volgt

Op dit moment is bekend dat we als Q behoren tot een van de 772 snelst groeiende bedrijven van Nederland. Op 19 november worden de FD Gazellen per regio en de winnaar van de top 100 bekendgemaakt. We zijn benieuwd!

Redactie
Redactie

Bij Qconcepts vinden we het belangrijk om onze kennis te delen. Daarom schrijven onze Q'ers regelmatig een blog over de sector waarin zij actief zijn of actuele wet- en regelgeving.

Mail Redactie
Blijf in ontwikkeling met ons
Komt u even kijken?