Groei

Qconcepts is FD Gazelle voor het 9e jaar op rij

1 min lezen

Redactie

Redactie  -  donderdag 11 november 2021

Voor het negende jaar op rij is Qconcepts uitgeroepen tot FD Gazelle. Dat betekent dat wij ook dit jaar tot de snelst groeiende ondernemingen van Nederland behoren. Een teamprestatie waar we trots op zijn!

Cor Pijnenburg, mede-oprichter en partner Qconcepts: "Voor het negende jaar op rij zijn we uitgeroepen tot FD Gazelle en daar zijn we uiteraard trots op. Ondanks het feit dat de afgelopen periode voornamelijk in het teken stond van corona, hebben we samen met onze mensen groei waargemaakt. Deze award is een echte teamprestatie en een terechte beloning voor al hun goede werk!"

Deze kwantitatief gemeten groei heeft binnen Qconcepts ook belangrijke kwalitatieve effecten. Groei helpt om de mens nog meer centraal te kunnen zetten. Zo kunnen teams groeien, professionals zichzelf binnen de organisatie meer door ontwikkelen en wordt er binnen Qconcepts nog meer ingezet op de funfactor en 'werken zoals je wilt'. Daarnaast zorgt deze groei ervoor dat Qconcepts voldoende kan investeren in innovatie, opleidingen en kwaliteit. 

Wat zijn de FD Gazellen Awards?

De FD Gazellen Awards worden jaarlijks georganiseerd door het Financieele Dagblad om ondernemerschap te belonen en in de spotlights te zetten. De FD Gazellen 2021 zijn dit jaar alle Nederlandse bedrijven die tussen 2018 en 2020 met ten minste 20% in omzet zijn gegroeid, geen krimp boekten in 2020 en bovendien winstgevend dat laatste jaar afsloten.

Sinds 2013 heeft Qconcepts onafgebroken deze award gewonnen.

Prijsuitreiking volgt

Op dit moment is bekend dat we een van de 691 snelstgroeiende bedrijven zijn. Op 25 november worden de FD Gazellen per regio, per categorie en de winnaar van de top 100 bekend gemaakt.

Redactie
Redactie

Bij Qconcepts vinden we het belangrijk om onze kennis te delen. Daarom schrijven onze Q'ers regelmatig een blog over de sector waarin zij actief zijn of actuele wet- en regelgeving.

Mail Redactie
Blijf in ontwikkeling met ons
Komt u even kijken?