Groei

Qconcepts is FD Gazelle voor het 10e jaar op rij

1 min lezen

Redactie

Redactie  -  donderdag 27 oktober 2022

Qconcepts is FD Gazelle 2022. Daarmee behoren wij maar liefst tien keer op rij tot de snelst groeiende ondernemingen van Nederland. Een teamprestatie waar we trots op zijn!

Cor Pijnenburg, mede-oprichter en partner Qconcepts: "Wat een prachtig nieuws dat we ook dit jaar FD Gazelle zijn. We zijn enorm trots op het team waarmee we de groei hebben gerealiseerd. Audit is mensenwerk en daarom is deze award echt een teamprestatie. Uiteraard ook dank aan al onze klanten voor hun vertrouwen in onze samenwerking.“

Groei is binnen Qconcepts van groot belang, omdat professionals daardoor hun ambities kunnen realiseren en teams kunnen groeien. Daarnaast zorgt deze groei ervoor dat Qconcepts voldoende kan investeren in innovatie, opleidingen en kwaliteit.

Wat zijn de FD Gazellen Awards?

De FD Gazellen Awards worden jaarlijks georganiseerd door het Financieele Dagblad om ondernemerschap te belonen en in de spotlights te zetten. De FD Gazellen 2022 zijn dit jaar alle Nederlandse bedrijven die tussen 2019 en 2021 met ten minste 20% in omzet zijn gegroeid, geen krimp boekten in 2021 en bovendien winstgevend dat laatste jaar afsloten.

Sinds 2013 heeft Qconcepts onafgebroken deze award gewonnen.

Prijsuitreiking volgt

Op dit moment is bekend dat we een van de snelstgroeiende bedrijven zijn. Op 22 november worden de FD Gazellen per regio, per categorie en de winnaar van de top 100 bekend gemaakt.

Redactie
Redactie

Bij Qconcepts vinden we het belangrijk om onze kennis te delen. Daarom schrijven onze Q'ers regelmatig een blog over de sector waarin zij actief zijn of actuele wet- en regelgeving.

Mail Redactie
Blijf in ontwikkeling met ons
Komt u even kijken?