Groei

Qconcepts benoemt drie partners op het gebied van Quality

2 min lezen

Redactie

Redactie  -  maandag 19 september 2022

Per 1 oktober worden Sanne Huijbers, Martijn Hengeveld en Luc Versteijlen benoemd tot partner. Met deze benoemingen versterkt Qconcepts haar organisatie op het gebied van kwaliteit.

Cor Pijnenburg, oprichter en partner Qconcepts, over de benoemingen: “Onze organisatie groeit sterk. Enerzijds geeft ons dit de ruimte om invulling te geven aan de ambities van onze mensen. Anderzijds vraagt het om extra aandacht voor de kwaliteit van ons werk. Deze benoemingen sluiten bij beide aan. Wij zijn er trots op dat Sanne, Luc en Martijn zich in deze vorm verbinden aan Qconcepts. Ze hebben zichzelf de afgelopen jaren bewezen als goede collega’s en experts op hun aandachtsgebied, waardoor wij er het volste vertrouwen in hebben dat zij ons verder brengen richting onze kwaliteitsambities. Kwaliteit is altijd al ons speerpunt, niet voor niets staat de Q in onze naam voor Quality.”

Sanne Huijbers wordt Quality Assurance PartnerSanne Huijbers

Sinds juni 2021 is Sanne werkzaam bij Qconcepts. Het eerste jaar heeft Sanne kennis gemaakt met de organisatie, meegedraaid in de verschillende teams waar de Quality Assurance Partner voor verantwoordelijk is en projecten van de kwaliteitsagenda opgepakt. Voorheen werkte Sanne bij Deloitte.

Sanne: “In het jaar dat ik bij Q actief ben, heb ik mooie ontwikkelingen op het gebied van kwaliteit meegemaakt. Er ligt een sterke basis om als organisatie te gaan werken aan de volgende fase van onze kwaliteitsambities. Ik heb enorm veel zin om aan de slag te gaan in mijn nieuwe rol binnen Q. Ik kijk ernaar uit om samen te gaan werken met onze intrinsiek gemotiveerde collega’s die allemaal op hun manier een bijdrage aan de Q van Quality en van Qconcepts leveren.”

Martijn Hengeveld wordt Partner Integrity & IndependenceMartijn Hengeveld

Na een lange carrière bij Deloitte is Martijn sinds juni 2020 werkzaam bij Qconcepts. Hij begon vanuit een rol als zzp’er, waarin hij zich richtte op diverse projecten op het gebied van kwaliteit, risk en compliance. In maart 2021 rondde hij de opleiding tot financieel forensisch deskundige af.

Martijn: “Ik kijk ernaar uit om het geleerde in de praktijk te gaan brengen. Daarbij is mijn keuze voor Qconcepts passend, want deze organisatie streeft naar hoge kwaliteit en wil zichzelf verder ontwikkelen op dat gebied. Zo had het thema fraude al veel aandacht in ons interne trainings- en opleidingsprogramma en dat ga ik graag samen met het team nog verder brengen. Door tegelijkertijd te blijven werken voor klanten houd ik voldoende voeling met de praktijk, en als deeltijd docent aan Nyenrode kan ik ook mijn belangstelling voor de beroepsontwikkeling invulling geven.”

Luc Versteijlen wordt Partner Learning & DevelopmentLuc Versteijlen-2

Luc is sinds 2017 werkzaam bij Qconcepts en werkt als manager voor zowel nationaal als internationaal opererende private clients. Daarnaast houdt hij zich bezig met innovatie binnen de organisatie en het verstevigen van het L&D programma. Ook is hij deeltijd docent auditing aan de Nyenrode. Eerder werkte hij bij Mazars en EY.

Luc: Ik koos ruim 5 jaar geleden voor Qconcepts, omdat ik graag werk met ervaren professionals. Als je een groep mensen bij elkaar zet die weet waar ze het over hebben, dan kun je lekker doorpakken. En binnen Q krijg je daarin de vrije hand. Zo ben ik me bezig gaan houden met innovatie en het trainen van collega’s. Dat blijf ik in mijn nieuwe rol doen. Zelf, en met collega’s. Zodat het vaktechnische plan zoveel mogelijk wordt gedragen en we kennis delen op een manier die past bij de doelgroep.”

Redactie
Redactie

Bij Qconcepts vinden we het belangrijk om onze kennis te delen. Daarom schrijven onze Q'ers regelmatig een blog over de sector waarin zij actief zijn of actuele wet- en regelgeving.

Mail Redactie
Blijf in ontwikkeling met ons
Komt u even kijken?