SLII
Workshops

Situationeel Leidinggeven: motiveren en ontwikkelen van mensen

Via Microsoft Teams

8 juni 2021 om 19:00 uur

SLII

Audit professionals, Interim Financials en Investment Management Specialisten geven al vroeg in hun loopbaan leiding aan mensen. Vragen die dan al snel opkomen: hoe motiveer ik mijn mensen, hoe zorg ik ervoor dat zij zich blijven ontwikkelen en werkt het om iedereen hetzelfde te behandelen? Wij geloven dat u het beste in anderen naar boven haalt als u uw leiderschapsstijl aanpast aan het competentieniveau. Door u aan te passen aan de situatie zorgt u voor betrokken en verantwoordelijke mensen die al hun kennis, ervaring en motivatie zullen inzetten om hun doelen te bereiken. En zorgt u voor hechte en capabele teams en maakt u als audit professional het verschil. Met deze workshop willen wij hieraan een bijdrage leveren.

Wat gaan we doen?
Tijdens deze workshop bieden wij u een praktijkgericht model voor leiderschap en gaan we aan de hand van voorbeelden aan de slag. Met behulp van het model Situationeel Leidinggeven (SLII) van Ken Blanchard kijken we naar het competentieniveau van een medewerker en leren om daar de stijl van leidinggeven op aan te passen. Zo bied u iedereen de ondersteuning, sturing of aanmoediging die hij/zij nodig heeft. Na afloop van de workshop heeeft u een goede en praktische tool in handen om verschillende stijlen van leidinggeven toe te passen en de ontwikkeling en motivatie van uw mensen te stimuleren.

Wie geeft de workshop?
De workshop wordt gegeven door Clemens van der Werf. Hij is gecertificeerd trainer voor Insights Discovery en Situationeel Leiderschap (SLII). Clemens begeleidt de professionals binnen Qconcepts in hun persoonlijke ontwikkeling, bij loopbaankeuzes en de toepassing van het model SLII.

Deelname is gratis
Wij organiseren deze workshop omdat wij persoonlijke ontwikkeling toejuichen en ondersteunen. En wij zien onszelf als betrokken accountants en financieel adviseurs. Betrokken bij het vak en de mensen die daarbinnen werkzaam zijn. Daarom bieden wij deze leersessie kosteloos aan, uw deelname is gratis.

Voor wie?
De workshop is bedoeld voor audit professionals, interim financials en investment management specialisten die zich willen (blijven) ontwikkelen en/of op een informele manier willen kennismaken met Qconcepts.

Wanneer en waar?
De datum is dinsdag 8 juni 2021 om 19.00 uur. In verband met Corona vindt de workshop plaats via Microsoft Teams. De workshop duurt tot 21.00 uur.

Meer weten of liever een persoonlijk gesprek?
Wilt u meer weten over deze sessie, neem dan contact op met Clemens van der Werf. Zijn nummer is 06-13841010. Als u liever een persoonlijk gesprek wilt, neem dan ook contact op met Clemens. 

Aanmelden
Kom vooral langs en kom kennis tappen. Meld u aan door in te schrijven (zie hieronder) of te mailen naar clemens.van.der.werf@qconcepts.nl. U ontvangt dan een link om deel te nemen aan de sessie