Q-concepts_Jeroen_5881
Workshop

Projectmanagement in audit

Via Microsoft Teams

19 oktober 2021 om 19:00 uur

Q-concepts_Jeroen_5881

Audit professionals krijgen in hun loopbaan al snel veel verantwoordelijkheid. Naarmate de ervaring toeneemt, groeit het aantal extra taken en de verwachtingen. Het dossier moet inhoudelijk op orde zijn, de oplevering op tijd en binnen het budget worden geregeld, alle teamleden en stakeholders moeten zijn aangesloten en alle taken moeten duidelijk zijn belegd. Het gaat meestal niet om 1 dossier, maar meerdere tegelijk. En natuurlijk loopt niet iedere audit 100% conform de planning. Kortom, er komt nogal wat kijken bij goed projectmanagement. Maar hoe houdt u alle ballen in de lucht? En hoe pakt u het aan als het een keer anders loopt? Met deze workshop willen wij hieraan een bijdrage leveren.

Wat gaan we doen?
Tijdens deze workshop bieden wij u een best practise voor projectmanagement in audit. Met behulp van dit voorbeeld kijken we naar alle aspecten rondom de planning en uitvoering een audit. Daarna gaan we met elkaar in gesprek over goed projectmanagement en staan we ook stil bij uw eigen vragen en dilemma’s rondom projectmanagement. De workshop bestaat dus uit twee gedeelten, een presentatie en een intervisie. Na afloop van deze workshop bent u beter in staat om projecten in audit voor te bereiden en samen met uw team uit te voeren.

Wie geeft de workshop?
De workshop wordt gegeven door Jeroen Gehner. Jeroen is RA en bijna 9 jaar werkzaam binnen audit. De intervisie wordt begeleid door Clemens van der Werf. Hij ondersteunt de audit professionals van Qconcepts rondom leren, ontwikkelen en HR.

Deelname is gratis
Wij organiseren deze workshop omdat wij persoonlijke ontwikkeling toejuichen en ondersteunen. En wij zien onszelf als betrokken accountants en financieel adviseurs. Betrokken bij het vak en de mensen die daarbinnen werkzaam zijn. Daarom bieden wij deze leersessie kosteloos aan, uw deelname is gratis.

Voor wie?
De workshop is bedoeld is audit professionals die zich willen (blijven) ontwikkelen en/of op een informele manier willen kennismaken met Qconcepts.

Wanneer en waar?
De datum is dinsdag 19 oktober 2021 om 19.00 uur en duurt tot 21.00 uur. In verband met het Coronavirus wordt de workshop gegeven via Microsoft Teams. Mochten de versoepelingen zich doorzetten en een fysieke ontmoeting weer tot de mogelijkheden behoren, dan gaan we in overleg met de deelnemers wat de voorkeur heeft.

Meer weten of liever een persoonlijk gesprek?
Wilt meer weten over deze sessie, neem dan contact op met Clemens van der Werf. Zijn nummer is 06-13841010. Als u liever een persoonlijk gesprek wilt, neem dan ook contact op met Clemens. 

Aanmelden
Meld u aan door u in te schrijven via de website (www.q-concepts.nl/events) of stuur een mail naar clemens.van.der.werf@qconcepts.nl. Na aanmelding ontvangt u een link zodat u kan deelnemen aan het webinar.