Insights kleuren
Workshop

Insights Discovery: beter worden in samenwerken

Via Microsoft Teams

5 oktober 2021 om 19:00 uur

Insights kleuren

Organisaties zijn volop in beweging. Robotiseren, digitaliseren, toezicht en globaliseren. Het belang van het verleden en terugkijken nemen af, vooruitkijken, samenwerken en het belang van goede relaties nemen toe. De professional van de toekomst maakt dus het verschil met goede intermenselijke skills. Met deze workshop willen wij hieraan een bijdrage leveren.

Wat gaan we doen?
Tijdens deze workshop bieden wij u een model om meer zelfinzicht te krijgen en op basis hiervan effectiever te worden in samenwerken. Met uw klant, collega, baas, teamleden. Zelfs met uw partner en familieleden. Uit onderzoek blijkt dat wanneer mensen een goed beeld van zichzelf hebben zij ook beter in staat zijn zich in de ander te verplaatsen. En in hun communicatie en gedrag rekening te houden met hoe de ander in elkaar steekt. Om het in een metafoor uit te drukken: u leert om een kameleon te worden. U leert om de kleur van de ander aan te nemen maar u blijft zichzelf. En zo wordt u beter in samenwerken.

Insights Discovery
Tijdens de workshop wordt gebruik gemaakt van Insights Discovery. Dit brengt op snelle en betrouwbare wijze psychologische voorkeuren in beeld en is gebaseerd op het werk van Carl Jung, een wereldberoemde Zwitserse psychiater en psycholoog. Het model wordt door veel organisaties gebruikt om zelfinzicht, effectieve communicatie en respectvolle samenwerking te bevorderen.

De workshop wordt gegeven door Clemens van der Werf. Hij is gecertificeerd trainer voor Insights Discovery en Situationeel Leiderschap (SLII). Clemens begeleidt de professionals binnen Qconcepts in hun persoonlijke ontwikkeling, bij loopbaankeuzes en de toepassing van het model Insights Discovery.

Deelname is gratis
Wij organiseren deze workshop omdat wij persoonlijke ontwikkeling toejuichen en ondersteunen. En wij zien onszelf als betrokken accountants en financieel adviseurs. Betrokken bij het vak en de mensen die daarbinnen werkzaam zijn. Daarom bieden wij deze leersessie kosteloos aan, uw deelname is gratis.

Voor wie?
De workshop is bedoeld voor audit professionals, interim financials en investment management specialisten die zich willen (blijven) ontwikkelen en/of op een informele manier willen kennis maken met Qconcepts.

Wanneer en waar?
De datum is dinsdag 5 oktober 2021 om 19.00 uur en duurt tot 21.00 uur. In verband met het Coronavirus wordt de workshop gegeven via Microsoft Teams.

Meer weten of liever een persoonlijk gesprek?
Wilt u meer weten over deze sessie, neem dan contact op met Clemens van der Werf. Zijn nummer is 06-13841010. Als u liever een persoonlijk gesprek wilt, neem dan ook contact op met Clemens. 

Aanmelden
Meld u aan door u in te schrijven (zie hieronder) of te mailen naar clemens.van.der.werf@qconcepts.nl. U ontvangt dan een link om deel te nemen aan de sessie.