Wat wij doen

Audit only

Speciaal voor collega-accountantskantoren die werken voor controleplichtige organisaties bieden we Audit only aan. Onze auditors voeren de wettelijke controle uit van een audit. Overige accountancywerkzaamheden blijven bij uw kantoor belegd.

Schakel onze hulp in. Gedeeltelijk.

Een auditor van Qconcepts ontzorgt een kantoor op het gebied van audits en het kantoor blijft de overige diensten verlenen. Ondersteunt uw kantoor verschillende controleplichtige organisaties en beschikt u niet over een AFM-vergunning? Of wilt u simpelweg werk uitbesteden aan één van onze senior professionals? Dan kunt u onze hulp inschakelen. U krijgt zwart op wit dat wij geen andere werkzaamheden voor klanten verrichten.

Audit only

 

Signalerende functie

We zijn nauw betrokken en dat merkt u: bij het uitvoeren van de audit signaleren we kansen en risico’s. We geven nieuwe inzichten, gaan doortastend te werk en verplaatsen ons in de cliënt. Hoe diep we ook moeten graven, we zorgen dat uw klant echt verder geholpen wordt. 
 
 
 
Is sprake van een KPI van onvoldoende niveau? Of laat het werkkapitaal zien dat sprake is van ouderdom van de voorraad? Onze senior professionals signaleren op tijd. Ze weten zich goed te verplaatsen in uw klant en doen veel meer dan het invullen van een checklist.
Hans Delleman - DUROI

“Qconcepts heeft veel expertise op audit-vlak. Wij benutten deze in onze samenwerking: samen bieden we volop toegevoegde waarde voor onze klanten.”

Hans Delleman

Eigenaar DUROI

Bekijk deze case

Drie keer voldoende

 

 

NBA

 

Met onze oplossing hoeven collega-accountantskantoren zich niet bezig te houden met zware AFM-vergunningsvereisten en regelgeving met betrekking tot de uitvoering van controles. Wij doen geen concessies als het gaat om kwaliteit: in 2012, 2015 en 2017 zijn wij door het NBA getoetst. Alle controledossiers werden als voldoende beoordeeld.

Controles uitbesteden?